Interaction Designer / Grafisch Vormgever

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Beste specialisten,

Voor mijn klant ben ik op dit moment op zoek naar een UX designer / grafisch vormgever voor een project van 3 maanden + vanaf januari 2016. Deze specialist dient ervaren te zijn in Photoshop, zowel sterk te zijn op het grafische stuk als op het design stuk. De verhoudingen tussen deze twee werkzaamheden is ongeveer 50/50.

Er zal een nieuwe interface laag gemaakt worden van a tot z. De oude vormgeving moet namelijk worden omgezet naar de nieuwe. Hierin is er veel ruimte voor verbetering. Hierom is het belangrijk dat de desbetreffende specialist kansen ziet en nieuwe ideeën aandraagt om de applicatie nog mooier en beter te maken. Ook het afmaken van de style guide zal behoren tot je taken.

Je zult terecht komen in een SCRUM team met 5 anderen (veelal Frontend developers). Het betreft een middelgrote, informele organisatie. Gesprekken kunnen deze week nog plaatsvinden dus haast is (een beetje) geboden. Het gaat om een rol van 4 of 5 dagen per week. Een dagje thuis werken per week is bespreekbaar.

Het project in het kort
  • Arnhem

  • 3 maanden +

  • Start januari 2016

  • Intake deze week

Mocht dit iets voor je zijn dan verneem ik het graag aan je!
In dat geval ontvang ik graag je meest recente CV in word format, een indicatie van je uurtarief en je beschikbaarheid voor de komende tijd.

Mocht je iemand kennen bij wie dit zou passen? Schroom dan niet deze advertentie door te sturen. Alvast hartelijk bedankt.

Vriendelijke groet,
Sophie Boshuizen
CF

Start date
n.a
From
Computer Futures
Published at
08.12.2015
Project ID:
1033967
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register