SQL Business Intelligence Developer (55582381)

Schiphol  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor een vaste functie bij onze klant zoeken wij een BI Solutions developer. Onze klant is een wereldwijd opperende speler in de farmaceutische hoek
Als BI Solutions Developer ben je verantwoordelijk voor het creëren en beheren van de rapportages en de dashboards. Als BI Solution Developer bij onze klant werk je samen met verschillende zakelijke gebruikers in de verschillende stadia van het project. Hierin ben je onder andere verantwoordelijk voor ontwikkeling, testen, implementatie en ondersteuning van het project. De projecten worden in vaak korte termijnen gerealiseerd waardoor het van belang is dat je flexibel en goed onder druk kan werken. Je combineert verschillende gegevens uit meerdere bronnen en je maakt gebruik van specialisten op het gebied van statistieken, informatica, logistiek en industrie gerelateerde gebieden.
Tevens ondersteun je in je rol ook de bestaande rapporten, systeem integraties, het oplossen van problemen, periodiek onderhoud en het doen van upgrades om nieuwe mogelijkheden te benutten. Bij onze klant werk je met grote hoeveelheden data voor haar klanten inzichtelijk te maken. Dit gebeurt aan de hand van eigen gegenereerde data als data integratie waar er gewerkt word met databases van de verschillende klanten.
Als BI Solutions Developer werkt in een team, je neemt deel aan vergaderingen, pak je problemen pro actief op. Er word van verwacht dat je met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid denkt in oplossingen en samen met de klant en je team een oplossing aan draagt waardoor de gewenste data boven tafel komt. Naast het stuk ontwikkeling gaat het dus ook om een stuk advies.
Het is een brede functie waarbij de ruimte krijgt te groeien. 5% van de tijd zal je ook naar klanten op locatie moeten reizen. Dit kan betekenen dat je naar de VS of Azië moet reizen om een probleem daar het hoofd te bieden.

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
01.01.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1044437
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register