Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam - ISS Facility Services (57542988)

Amsterdam / Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Ben jij zo’n geroutineerde Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam die niet alleen het maximale van je eigen kwaliteiten maar ook zeker die van de mensen in je team (circa 75 fte) wil benutten? Zodat het behalen van targets ineens kinderspel is? Zodat omzetvolumes van een paar miljoen binnen handbereik zijn? En dit alles bij ’s werelds grootste facilitaire dienstverlener ISS Facility Services? Dan is reageren op deze vacature Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam de eerste stap op weg naar een topfunctie bij een topbedrijf.
 
De vacature Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam bij ISS Facility Services daagt je uit om:
rendements- en groeidoelstellingen van de toegewezen klant(en) succesvol te realiseren én deze toegewezen klant(en) tegelijkertijd te binden. Door de beste service te verlenen, bereik je de doelstelling ongetwijfeld. Als gedreven Accountmanager ben jij:

  • Verantwoordelijk voor een flink omzetvolume van € 3,5 tot 5 miljoen.
  • De aangewezen persoon op wiens schouders de totale facilitaire uitvoering volgens contract bij een of meerdere klanten rust.
  • Niet bang om contacten met de dagelijkse en beleidscontactpersoon van de klant te onderhouden, op basis van een Single Point of Contact (SPoC).
  • De persoon die de continuïteit van de dienstverlening bij de klant, zoals beschreven in de Service Level Agreements, garandeert.
  • Bijzonder gedreven om de omzet van de klant(en) te vergroten door hen nieuwe diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen tot diensten.
  • Altijd op de hoogte van alle nieuwste producten en/of diensten, door resultaten regelmatig te evalueren en gebruikersbehoeften tijdig te signaleren.
  • In staat om per klant een gedetailleerd accountplan op te stellen, inclusief doelstellingen, begrotingen et cetera.
  • Absoluut de geschikte persoon om werkprocessen optimaal in te richten en het personeel te kunnen beoordelen en ontwikkelen.
  • Zeer secuur in het beheren en bewaken van de jaarlijks opgestelde begroting en onderliggende calculatie ten behoeve van de toegewezen klant(en).
  • Ruimdenkend genoeg om ieder jaar weer een actieplan op te stellen met daarin nieuwe, innovatieve en verbeteringsgerichte oplossingen welke een marge-verhogend effect hebben.
  • Een persoon die graag voorstellen uit zijn of haar mouw schudt en SLA’s graag aanpast en/of verbetert, na goedkeuring van de klant.
Last but not least: als Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam bij ISS Facility Services communiceer je ook regelmatig met interne en externe partijen en mensen. Intern met ondersteunende afdelingen (HR, Finance, Sales & Support), Objectleiders, Assistent Accountmanagers, Projectmanagers en met het team uitvoerende medewerkers. Extern spreek je veel met de dagelijkse en beleidscontactpersoon van de klant, met toeleveranciers, intermediairs, sollicitanten en uiteraard met de klant zelf.
 
ISS Facility Services: jouw nieuwe werkgever?
Misschien zegt de naam ISS Facility Services je niet meteen alles, maar ISS Facility Services is een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld en wil de beste serviceorganisatie van Nederland worden. De medewerkers, verdeeld over 50 landen, zetten alles op alles voor hun klanten in de publieke en private sector en leveren een breed scala aan diensten, zoals facility management, cleaning services, catering services, security services, support services en property services.
 
ISS Facility Services staat voor eerlijkheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en kwaliteit. En qua werksfeer? De ondernemende werksfeer bij ISS Nederland laat zich kortweg omschrijven als levendig, korte lijnen en persoonlijk contact. In deze vacature Accountmanager zie je dit alles bijvoorbeeld terug in de directe communicatie met klanten, toeleveranciers en intermediairs. Maar ook de interne communicatie, met de medewerkers, de ondersteunende afdelingen en de diverse leiders en managers, is hier een goed voorbeeld van. Deze communicatie maakt de vacature Accountmanager heel beweeglijk, persoonlijk en direct. Goed om te weten: bij ISS Nederland staat ontwikkeling en groei van medewerkers hoog op de agenda.    
 
Deze vacature Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam bij ISS Facility Services biedt (o.a.):
  • Een fulltimebaan voor 40 uur per week.
  • Tot € 4.500 bruto per maand bij een volledige werkweek.
  • Een bonusregeling.
  • 25 vakantiedagen per jaar.
  • Een fantastische plek om te werken.
  • Een goede pensioensregeling.
  • Mogelijkheid tot ontwikkeling.
  • Auto van de zaak. 
ISS Facility Services: jouw nieuwe werkplek?
Vanuit het hoofdkantoor in de Meern, regio Utrecht, wordt door de medewerkers van ISS Facility Services zorg uit handen van klanten genomen en waarde toegevoegd. Nabij knooppunt Oudenrijn, waar de snelwegen A12 en A2 samenkomen, is de bereikbaarheid van het moderne ISS-kantoor geweldig. En, of je nu vanuit de richting Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, Houten of Gouda komt aanrijden, jouw auto van de zaak parkeer je gewoon gratis en op het eigen parkeerterrein.

De ideale Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam voor deze vacature bij ISS Facility Services brengt mee:
  • Een afgeronde opleiding op HBO+ niveau.
  • Grote cateringervaring waarvan minstens 3 jaar ervaring als gedreven leidinggevende bij een grote klantorganisatie. Denk aan een rol als Accountmanager, Key Accountmanager, Salesmanager of Commercieel Manager.
  • Het vermogen om veranderingen teweeg te brengen met mensen en in processen.
  • Een overdosis commerciële vaardigheden en planning- en organisatie-skills.
  • Een ijzersterk communicatief vermogen waarmee je zowel intern als extern goede, overtuigendegesprekken kunt voeren.
  • Een klantgerichte werkhouding en voldoende stressbestendigheid.
Solliciteren op deze vacature Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam bij ISS Facility Services
Onze consultants verzorgen de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals genoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we je gegevens rechtstreeks door naar de werkgever. Deelt hij/zij ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Ben je ervan overtuigd dat jij dé Senior Facilitair Manager Amsterdam / Rotterdam bent die ISS Facility Services zoekt? En ben je klaar voor de uitdaging die deze vacature in de regio Utrecht met zich meebrengt? Laat het ons weten en solliciteer nu!

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Finders Recruitment Support
Published at
31.01.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1062269
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register