Keukenmonteur in opleiding bij DMG (58242659)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

HTML

Description

Wil jij in de praktijk opgeleid worden tot zelfstandig keukenmonteur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als leerling monteur leren we je alle kneepjes van het vak, zodat je jezelf kunt ontwikkelen tot volwaardig keukenmonteur.

Als leerling monteur ga je tijdens je opleidingstraject mee met een ervaren keukenmonteur en kun je op die manier het monteursvak eigen maken. Iedere dag werk je op een andere locatie (bestaande bouw, nieuwbouw, renovatie, etc.) en verricht je fysiek inspannend werk. Daarnaast wordt veel gebruik gemaakt van elektrisch gereedschap. Je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van zelfstandig keukenmonteur. 

Als leerling monteur heb je elke dag als doel de keuken naar volle tevredenheid van de klant te monteren en 100% op te leveren. Dit doe je niet alleen door de uiteindelijke montagewerkzaamheden te verrichten, maar ook door je op te stellen als het visitekaartje van het bedrijf. Je stelt in eerste instantie de klant op zijn gemak voor aanvang van het werk. Je controleert de keuken en/of apparatuur op compleetheid en beschadiging. Hiernaast adviseer je de klanten over de afwerking van de keuken en het onderhoud. Vanzelfsprekend straal je klantvriendelijkheid uit en denk je altijd in oplossingen. 

Deze vacature staat open in heel Nederland, met uitzondering van de provincies Groningen, Overijssel, Friesland en Drenthe. 

Een medische keuring kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure. 

Solliciteer rechtstreeks via onze sollicitatielink en niet via de button op deze website: http://www.connexys.nl/dmgsite/page.html?p_sfw_id=975&adv_pub_id=4921&adv_adv_id=87291&adv_taal=1&p_taal=1

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
De Mandemakers Groep (DMG)
Published at
08.02.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1066724
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register