Keukenmonteur bij DMG (58242335)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

HTML

Description

Wil jij deel uitmaken van een groep vakmensen die de mooiste keukens van Nederland plaatsen? Vind jij het leuk om afwisseling in je werk te hebben en klanten blij te maken? Dan is dit jouw baan!

Als keukenmonteur heb je elke dag als doel de keuken naar volle tevredenheid van de klant te monteren en op te leveren. Dit doe je niet alleen door de uiteindelijke montagewerkzaamheden te verrichten, maar ook door je op te stellen als het visitekaartje van het bedrijf. Je zorgt voor de juiste communicatie met de klant. Je bent niet alleen de vakman, maar ook contactman. Je luistert naar de wensen van de klant en geeft adviezen over de afwerking van de keuken en het onderhoud. Vanzelfsprekend straal je klantvriendelijkheid uit en denk je altijd in oplossingen. 

Je werkt zelfstandig en verzorgt telkens een feilloze, hoog kwalitatieve montage van de keuken bij de klant. Iedere dag is anders. Je verricht regelmatig fysiek inspannend werk, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van elektrisch gereedschap. 

De functie heeft diverse doorgroei mogelijkheden. Weet je voor elke uitdaging een oplossing, dan kun je in de toekomst ook servicemonteur worden. Daarnaast is het mogelijk je als ZZP’er aan te sluiten bij Montage Groep Nederland als zelfstandig monteur. Op dit moment hebben wij tevens Servicemontage vacatures op staan. 

Deze vacature staat open in heel Nederland, met uitzondering van de provincies Groningen, Overijssel, Friesland en Drenthe. 

Een medische keuring kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure. Solliciteer rechtstreeks via onze sollicitatielink en niet via de button op deze website: http://www.connexys.nl/dmgsite/page.html?p_sfw_id=975&adv_pub_id=4921&adv_adv_id=86994&adv_taal=1&p_taal=1

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
De Mandemakers Groep (DMG)
Published at
08.02.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1066731
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register