SSIS Ontwikkelaar/BI consultant

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Wij zijn momenteel opzoek naar een SSIS ontwikkelaar/Business intelligence consultant! Dit is voor een interessante opdrachtgever in de buurt van Arnhem. Het gaat hierbij om een opdracht voor zes maanden met de opties tot verlenging. De startdatum is overlegbaar (tussen nu en midden juni).

Project omschrijving

Jij bent als Business Intelligence consultant verantwoordelijk voor het analyseren van processen en informatiestromen op de diverse aandachtsgebieden binnen de gehele organisatie en vertaalt dit graag naar oplossingen in het Datawarehouse omgeving. Je analyseert en stelt op grond van knelpunten en wensen de beperkingen, randvoorwaarden en uitgangspunten vast. Hierbij stem je met eindgebruiker (de interne klant) af over het eind resultaat. Je stelt specificaties op voor userstories en vertaalt deze naar universes en rapportages of bewerkt de brongegevens richting datawarehouse middels ETL. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van bestaande oplossingen binnen het datawarehouse. Je initieert vanuit jouw materiedeskundigheid verbeteringen in de uitvoering van de werkzaamheden en adviseert het management met betrekking tot verbeteringen in richtlijnen, procedures en hulpmiddelen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan een van de strategische programma's van de organisatie. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de leidinggevende van de afdeling waarbinnen de functie is gepositioneerd.

Jouw profiel/Wat breng je mee?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Min 5. Jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende kennis van SQL databases, SQL, ETL methoden en -technieken
  • Diepgaande kennis van SSIS en SQL server
  • Plus is bereidheid tot doorgroeien in/met Business Objects

Ben jij binnenkort beschikbaar en/of geinteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk met je meest recente CV en eventueel een korte motivatie! Wees erop attent dat de deadline voor deze opdracht is op dinsdag 10 mei 2016 om 15:00 uur!

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
06.05.2016
Project ID:
1123973
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register