Freelance Java ontwikkelaar/architect

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor een gerenommeerde e-commerce bedrijf ben ik zoek naar een senior/medior Java ontwikkelaar die per direct aan de slag wil gaan voor minimaal 6 maanden met kans op verlenging bij goed functioneren.
Wat ga je doen als Freelance Java ontwikkelaar/architect?
Je gaat in een team van 10 ontwikkelaars hoogwaardige applicaties bouwen/onderhouden op basis van de Scrum ontwikkelmethodiek. Tijdens het project ga je een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor een web platform dat door onze klanten wordt gebruikt om Apps te ontwikkelen. Naast het ontwikkelen ga je ook advies geven over software- implementatie en App design.
.
Wat wordt jou geboden als Freelance Java ontwikkelaar/architect?
We bieden je een unieke freelance job binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving in hartje Amsterdam met de aller modernste tools en apparatuur. Je kan voor 6 maanden lang per direct aan de slag gaan met zeer grote kans op verlenging van wederom 6 maanden bij goed functioneren. Je ontvangt een marktconform uurtarief, dat zeker bespreekbaar.Je uurtarief kan varïëren afhankelijk van je aantal jaren freelance ervaring en kennis. Je gaat voor minimaal 32 per week aan de slag met flexibele weekindeling naar eigen wens. Je ontvangt een werk laptop en kan op vrijdag middag lekker mee gaan lunchen met de leukste Java team uit heel Amsterdam.
Wat wordt er van jou verwacht als Freelance Java ontwikkelaar/architect?
- Humor (met een lach naar je werk verschijnen is een eis!)
- Proactieve houding.
- Team-Player.
- Sterk analythisch vermogen.
- Creativiteit.
- Beheersing van meerdere frameworks en tools.
- Afgeronde HBO of academische opleiding IT.
- Beheersing Engelse en Nederlandse taal in woord en schift.
Waar ga je werken als Freelance Java ontwikkelaar/architect?
Klik op de knop "solliciteer direct" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze Java vacature en andere mogelijkheden op gebied van freelance Java development kun je contact met mij opnemen via (0) of stuur mij een mail op
Meer weten of direct solliciteren?
Klik op de solliciteer knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je ons bellen op (0)
Start date
n.a
From
Ardekay
Published at
04.06.2016
Project ID:
1141967
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register