Inkoopadviseur Sociaal Domein (77390071)

Zwolle  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Startdatum: 
Einddatum:  
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32
Sluitingsdatum: om 9:00 uur

Het Shared Service Center ONS is gepositioneerd binnen gemeente Zwolle als bijzondere eenheid. Bijzonder omdat we diensten verrichten voor zowel de gemeenten Zwolle en Kampen, als ook voor de Provincie Overijssel.
SSC ONS neemt haar klanten taken uit handen op het gebied van ICT-Beheer en -projecten, Inkoop en Contractmanagement (I&C) en Personeels- en Salarisadministratie. Door deze ondersteunende activiteiten in het SSC uit te voeren beogen de samenwerkingspartners hun organisatorische kwetsbaarheid te verkleinen, kwaliteit en efficiency te vergroten en de professionaliteit en deskundigheid van medewerkers te vergroten. Voor Inkoop komt daar bij dat er betere inkoopvoorwaarden en –condities en besparingen gerealiseerd kunnen worden door investeringen te bundelen.
Bij ONS I&C wordt gewerkt met categoriemanagement. Voor de Categorie Sociaal domein zijn wij zoek naar een Inkoopadviseur die samenwerkt met de strategisch Inkoopadviseur voor de WMO Zwolle en de jeugdzorgregio IJsselland, gefaciliteerd vanuit de bedrijfsvoeringsorganisatie (BVO) IJsselland. De BVO is een samenwerkingsmodel tussen de 11 gemeentes binnen de regio IJsselland.
Als Inkoopadviseur ben je tevens onderdeel van onze inkoopafdeling (16 medewerkers). Daarvan maken deel uit: Inkoopadviseurs, contractbeheer, aanbestedingsjuristen en contractmanagers.

Als Inkoopadviseur werk je binnen het Sociaal domein nauw samen met de strategisch inkoopadviseur en doe je voor zowel Jeugd als WMO diverse opdrachten. Dit kan variëren van aanwezigheid bij werkgroepen die onderdelen van de ontwikkelagenda uitwerken, tot uitvoering van een tender nieuwe aanbieders op het gebied van Jeugd. Mogelijk moet ook een aanbesteding voor de afdeling Werk, Re-integratie en Arbeidsbemiddeling (WRA) begeleid worden voor de inkoop van re-integratietrajecten naar werk. Daarnaast adviseer je over inkoop in brede zin en ondersteun je op het gebied van contract- en leveranciersmanagement binnen het Sociaal domein.

Wat ga je doen:
- Deelnemen in werkgroepen ontwikkelagenda;
- Behandelen van subsidieaanvragen Jeugd;
- Begeleiden van de aanbesteding voor re-integratietrajecten;
- Uitvoeren van tenders, o.a. nieuwe aanbieders op het gebied van Jeugd.

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
15.08.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1186202
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register