Freelance ASP.NET developer

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Freelance ASP.NET ontwikkelaar
Wat ga je doen?
Voor een goede relatie ben ik momenteel opzoek naar een ASP.NET ontwikkelaar die een team van twee ontwikkelaars wegwijs wil gaan maken binnen het ASP domein. Het zal naast een ontwikkelopdracht ook gaan om een functie waarin je dus je kennis gaat overbrengen op de andere 2 ontwikkelaars.

Momenteel zijn de inhouse applicaties en het eigen product geschreven met C# en ze willen dit beschikbaar gaan maken binnen ASP.NET. De ultieme wens is uiteindelijk om de applicatie cross-platform te ontwikkelen of volledig responsive.

Er wordt een vrij technisch software product ontwikkeld dat voornamelijk wordt toegepast binnen de halfgeleider industrie.
Wat wordt jou geboden?
* Project van 3 maanden
* Greenfield werkwijze
* Klein Team
* Marktconform uurtarief
* Persoonlijke aanpak
Wat wordt er van jou verwacht?
* ASP.NET
* MVC
* SQL
* Kennis van responsive design
* Minimaal HBO opgeleid
* Communicatief vaardig
Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een organisatie in Utrecht (waar parkeren gratis is ;-)) binnen een team van 2 andere ontwikkelaars. Er wordt een vrij technisch software product ontwikkeld dat voornamelijk wordt toegepast binnen de halfgeleider industrie. Al met al een uitdagende omgeving om binnen te werken en je kennis over te brengen!
Meer informatie of direct solliciteren?
Klik op de "solliciteer" knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je mij bellen op (0). Je kunt mij ook mailen op

Start date
n.a
From
Ardekay
Published at
31.08.2016
Project ID:
1194906
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register