Ontwikkelaar SAP data integrator

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

De organisatie is gestart met de invoering van een bedrijfsbrede ERP-oplossing. Onderdeel van de invoering is de datamigratie, die d.m.v. een ETL-(Extractie- Transformatie-Load) proces zal worden uitgevoerd. De bronsystemen voor deze ERP-implementatie zijn verschillend. Er is sprake van een Financiële applicatie (CODA), een logistieke applicatie (AGP), een Klantcontact-applicatie (SAP-CRM) en een applicatie om de verbruiken af te rekenen bij de klanten (SAP-ISU).

De omvang van de data is aanzienlijk en betreft ca. klanten. Om de datamigratie te realiseren is gekozen om voor een deel van de extractie en de volledige transformatie gebruik te maken van SAP Data Integrator. Daarnaast vindt er ook andere extracties plaats die leiden tot CSV tabellen die opgenomen moeten worden in de migratiedatabase. De transformatie zal worden gerealiseerd d.m.v. Scripting in SAP Data Integrator, waarbij de migratiedatabase de data bevat die in één of meerder stappen moeten worden getransformeerd tot laadtabellen. De organisatie zal zorgen voor de functionele requirements per script. Er zal sprake zijn van ca. 75 brontabellen die in tientallen samenhangende scripts omgezet moeten worden naar het nieuwe formaat van de laad-tabellen. Deze laadtabellen zullen in een aantal iteratieslagen worden aangeboden aan de nieuwe omgeving. De resultaten van de iteratieslagen zullen leiden tot aanpassing van de scripts, zodat een finale versie kan worden gerealiseerd.

Functie eisen ontwikkelaar SAP data integrator:

  • Acteert op HBO-niveau
  • Goede kennis en ervaring heeft met Sap Data Integrator
  • Nauwkeurig en geordend werkt
  • Zelfstandig in staat is de extractie-tabellen in lezen
  • Zelfstandig is staat is de Scripting te maken en te onderhouden
  • De inhoud van de Scripting af te stemmen met de andere projectmedewerkers.
  • Veelal op locatie (Zoetermeer) aanwezig is.
  • Full time beschikbaar is voor deze werkzaamheden
  • Je kan je helemaal vinden in bovenstaande uitdaging en jouw rol hierin;
  • Je beschikt over ruime ervaring met datamigratie, bij voorkeur in relatie tot invoering ERP; je hanteert hierbij een pragmatische insteek;
  • Je heb uitstekende skills om deze kennis en ervaring over te brengen naar de organisatie.

Naar verwachting starten de werkzaamheden rond 1 januari 2017 en het gehele kalenderjaar duren.

Overige informatie ontwikkelaar SAP data integrator:

Locatie: Zoetermeer

Start: 1 januari uur per week)

Duur: 1 jaar met optie tot verlenging

Recruiter: Mark Noordam

Attentie:

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren:

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan de volgende gegevens:

1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?

ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Start date
1 januari 2017 (40 uur per week)
From
Itaq B.V.
Published at
16.09.2016
Project ID:
1203907
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register