SAP developer ABAP, Long term mission, Brussels

Brussels  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Momenteel zijn wij op zoek naar een SAP ontwikkelaar om het team van onze klant in Brussel te versterken. Bekijk hieronder de job beschrijving en laat me iets weten als je geïnteresseerd bent.

-

Start ASAP

Duration 1 year (with possible extension)

Location Brussels

The Role:

De rol bestaat uit het analyseren van specificaties, deze te ontwikkelen met gebruík van alle SAP ECC6 technologiëen (ABAP OO, ABAP, Workflow, ADOBE, ...), testen en documenteren van development.

De kandidaat dient vragen van functionele teams te kunnen beantwoorden, problemen op te kunnen lossen, en wijzigingen te kunnen implementeren en deze te documenteren.

Een ervaring in UlS/FlORl, ODATA is een plus.

De kandidaat dient over meerdere jaren ervaring in een SAP ECC omgeving te beschikken, en meer in het bijzonder in het domein van ontwikkeling.

De kandidaat moet in staat zijn om de functionele vereisten om te zetten naar gedetailleerde technische specificatíes voor de verrschillende SAP-modules, complexe applicaties te ontwikkelen in een SAP ECC-omgeving en tevens complexe incidenten onderzoeken en oplossen.

De kandidaat dient over de volgende technische bagage te beschikken

ABAP OO, WebDynpro ABAP en FPM, Dialog programming (schermen, PBO, PAl, transacties, update task ontw¡kkelingen, ...), Rapporten schrijven (41V,...), DDIC-kennis (tabellen, views, zoekhulpen, lock objecten...), Functiemodules, BAPI's, User exits (project, BADl...), SapScript, SmartForm, AdobeForm, ldocs (RFC, poorten, partner profielen, ALE), SAP Workflow...

Een goede kennins van de SAP-modules MM, Fl, CO, SD, LO, PP en vooral PM zijn noodzakelijk om de dialoog met de functionele teams te vergemakkelijken. Kennis van Ul5, ODATA ontwikkeling, Fiori om nieuwe in Ul5 ontwikkelde applicaties te integreren is een plus.

Offer:

If you are interested in this opportunity, please send me your updated CV in English and word version at I will be glad to give you more information about the role and the client.

Start date
n.a
From
Clearsource
Published at
22.09.2016
Project ID:
1207293
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register