Ontwikkelaar en Intergratie Consultant

The Hague  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

  • Startdatum: ASAP
  • Duur project: 6+ maanden

Het bedrijf maakt een soft- en hardware oplossing voor het automatiseren van de reizigerservaring/vervoer. Ze zijn je ongetwijfeld opgevallen, wanneer je op vakantie bent geweest. En dit zal in de toekomst alleen nog maar toenemen, vanwaar er behoefte is aan extra capaciteit. Je zult terecht komen in het integratie team, dat bestaat uit 5 ontwikkelaars. Daarnaast werk je samen met projectmanagers om de implementaties in goede banen te leiden. Deze implementaties worden on site gedaan, wat betekent dat je internationaal de nodige kilometers aflegt. Dit doe je niet alleen, maar altijd met een collega. Alles wordt voor je geregeld qua vlucht en hotel en op deze manier krijg je ook nog kans om wat van de wereld te zien. De duur van het verblijf zal variëren van een paar dagen tot een week.

Hoe zien jouw werkzaamheden er bijvoorbeeld uit:

  • Installeren/configureren/testen van de software
  • Specificeren en ontwikkelen van de interfaces tussen verschillende systemen
  • Samenwerken met je collega's om de klant de beste oplossing te bieden

Op technisch gebied krijg je veel te maken met (C#, .NET, SOAP/REST/ WCF, Webservices). Je bent daarom nog steeds software engineer, maar met meer afwisseling dan alleen maar code kloppen. Het is daarom belangrijk dat je deze variatie leuk vindt en avontuurlijk bent ingesteld, ivm het reizen. Affiniteit met hardware/techniek is een grote pre, want daar ga je tenslotte veel mee te maken krijgen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht van ontwikkelaar en intergratie consultant? Solliciteer dan nu. Als je eerst met een consultant uit het IT-team wilt spreken over dit project, neem dan contact op met Sebastiaan Melief via 010-

Start date
n.a
From
SThree NL
Published at
22.09.2016
Project ID:
1207434
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register