Oracle Application DBA - Administrator (R13545)

Antwerp  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Omschrijving Oracle Application DBA - Administrator :
Je maakt deel uit van de DBA-groep en je zult je als Oracle application DBA toeleggen op een aantal projecten die lopen over een of meerdere releases. Je belangrijkste taak bestaat uit het reviewen en bijsturen van datamodellen (in Oracle SQL Developer Datamodeler).
Een uitdaging is om overkoepelend na te denken over businesslogica in de database, datakwaliteit, integratie tussen databases en master datamanagement in het algemeen. Het uitbreiden van de bestaande standaarden om data-inconsistenties en incompatibiliteit over onze systemen en applicaties te voorkomen is een van de belangrijke taken die je beheerst. Het is enorm van belang dat je een doorgedreven technische DBA-kennis bezit om vertalingen te maken van de niet-functionele vereisten (performance, resource pooling, indexering, transaction logging, query optimisation, …) in het fysische datamodel en bij data-integratie en/of synchronisatie.
Ook implementeer je de databasewijzigingen op de bijhorende development database en lever je de scripts aan voor de hoger liggende databaseomgevingen.
Omdat een van je taken het ondersteunen van ontwikkelaars binnen de projecten zal zijn, maak je gebruik van je uitstekende communicatieve vaardigheden. Doordat je zeer flexibel bent ingesteld, kun je snel schakelen binnen je eigen team en binnen het projectteam.
Last but not least ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten en garanderen van de database security. Je werkt hierbij volgens de Oracle best practices en de bedrijfsstandaarden. Je hebt ervaring met datasynchronisatie en eventueel met Oracle Golden Gate. Je adviseert applicatieontwikkelaars bij complexe, database gerelateerde vraagstukken.
De effectieve uitrol en het operationele beheer van de databanken, valt niet onder je takenpakket.
Technical skills Oracle Application DBA - Administrator :
Minimum 10 jaar Oracle database-ervaring (certified OCA of OCP)
Ruime ervaring met het opstellen/reviewen van datamodellen, database performance en security
Ervaring met data synchronisatie en eventueel met Oracle Golden Gate
Hoge zin voor kwaliteit en navolgen van standaarden
Noties van data-architectuur en/of master datamanagement
Oracle application DBA
Oracle 11g/12c algemene kennis
Review van PL/SQL code
Kennis van Unix scripting
Start date
n.a
From
Brainbridge
Published at
28.09.2016
Project ID:
1210989
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register