Oracle Developer

NL  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Oracle Developer - 3 Maanden - Nederland

Global Enterprise Partner is opzoek naar een ervaren Oracle Developer voor een groot project in Overijssel en Friesland.

Functie:

- Je draagt bij aan het releasematig voortbrengen van releases, gekoppeld aan een agile voortbrengingsproces. Er wordt vanuit de backlog gewerkt aan een stuk vernieuwing van het systeem waarbij wordt gemigreerd van Oracle 10 naar Oracle 12.

- Je bijdrage dient zich te conformeren aan de huidige werkwijze van het team, geënt op de invulling van de definition of done. Dat houdt in dat je bijdraagt aan (bouw)testen van door jou opgeleverde componenten en die van collega-ontwikkelaars, inclusief reviewen. Je ondersteunt de testers eveneens.

Must have:

- Full time beschikbaar

- Minimaal 3 jaar gedegen en bewezen kennis en ervaring met het werken in een Agile-team, waarbij scrum-matig software wordt voortgebracht. - 5+ jaar aantoonbare ervaring in Oracle 10, met als onderdelen: Oracle Designer, Workflow,

- -PL/SQL, Oracle Forms, Oracle SQL Developer en Oracle SQL Developer Data Modeler.

- 1+ jaar aantoonbare ervaring met Oracle 12 ontwikkelstraten.

- IT-opleiding op HBO niveau.

Heb jij interesse in dit project en herken je je in bovenstaande omschrijving? Neem in dat geval contact op met Fleur Werkhoven

Start date
n.a
From
Enterprise Partners
Published at
08.10.2016
Project ID:
1216849
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register