Senior Tester (111408363)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functieomschrijving
Je ontwikkelt bij de groep Software Engineering geautomatiseerde tests om de kwaliteit van de forensische applicaties en bibliotheken te bewaken.
Als senior testengineer pas je zelfstandig testframeworks toe en zorg je waar nodig voor aanpassingen en uitbreidingen. Je communiceert open en eerlijk en bent niet bang om ons op onopgemerkte fouten te wijzen en het initiatief te nemen om deze adequaat op te lossen. Je kan indien gevraagd de rol van coördinator op je nemen.
Voor het testen van applicaties maken we nu gebruik van JUnit, Mockito en JBehave. Deze testen maken deel uit van een continuous delivery proces dat is opgezet met Bamboo, waarbij vanuit de issue tracker (Jira) met 1 druk op de knop applicaties kunnen worden gebouwd, getest en uitgerold. Jij gaat dit proces verbeteren en doorvoeren.
Je ontwikkelt applicaties die binnen en buiten het NFI gebruikt worden voor opsporing en bewijsvoering. Denk aan een zoekmachine om in beslag genomen digitaal materiaal te doorzoeken, en aan software voor het detecteren van kleine afwijkingen in digitale foto's om de unieke camera te achterhalen. Doordat jij de kwaliteit van de software en het testproces verbetert, draag je bij aan de waarheidsvinding. Hiermee vervul je een belangrijke maatschappelijke rol.

Functie-eisen
Aantoonbare mate van relevante kennis van Java voor de uitvoering van de opdracht

Aantoonbare mate van relevante kennis van Agile ontwikkelproces

Aantoonbare mate van ervaring en affiniteit met het testen van (web) applicaties of test frameworks.

Aantoonbare kennis met geautomatiseerd testen.

Aantoonbare mate van affiniteit met programmeren en geautomatiseerd testen

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
12.05.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1341905
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register