Vacature Technisch Applicatiebeheerder (111409374)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Afdeling
De functie is ondergebracht bij het Team Technisch Applicatiebeheer. Het Competence Center (TAB CC) beheert de applicaties en de infrastructurele componenten die specifiek voor de applicaties nodig zijn, zoals de Oracle of SQL-serverdatabases en de frameworks. Het onderdeel ICT Operations (OPS), waar TAB CC onder valt, is verantwoordelijk voor de dagelijkse levering en het beheer van ICT producten en diensten, binnen budget, conform de afgesproken prestatienormen. ‘OPS’ zorgt op efficiënte wijze voor een betrouwbare en stabiele ICT Infrastructuur, nodig voor een goed functionerende gemeentelijke organisatie. De werkzaamheden bestaan uit het operationeel houden van applicaties in de test-, acceptatie- en productieomgeving. We lossen incidenten op, beantwoorden vragen en bewaken de performance van de applicaties. Wij voeren ook wijzigingen uit voor de applicaties op die omgevingen en draaien batch-jobs (dat zijn meerdere mutaties die in één keer worden uitgevoerd).
TAB fungeert ook als regisseur namens Operations voor de wijzigingen die functioneel beheerders aanvragen. Wij stellen de impactanalyses op en zorgen dat de andere disciplines binnen Operations betrokken worden bij die wijzigingen. Dit doen wij nu voor de afnemers van Dienst ICT. We beheren ongeveer 350 applicaties.
Opdracht
De TAB beheert zelfstandig binnen het team complexe bedrijf kritische applicaties. Onder beheer wordt verstaan het onderkennen, analyseren en oplossen van storingen en problemen, het uitvoeren van serviceverzoeken en op adequate wijze implementeren van wijzigingen. Ook heeft de technisch applicatiebeheerder affiniteit met bedrijfsprocessen, projectleiding en is communicatief vaardig.

Werkzaamheden
- Oplossen van complexe incidenten;
- Installatie van nieuwe software releases;
- Bewaken van de performance van applicaties;
- Adviseren over en formuleren en documenteren van ICT oplossingen;
- Opstellen van systeemvereisten;
- Uitvoeren van technische testen;
- Deelnemen als applicatiedeskundige in migratie/upgrade trajecten;
- Coördineren van testfase(n);
- Optreden als deelprojectleider in projecten;
- Opstellen van wijzigingsvoorstellen;
- Onderhouden van contacten met leveranciers en functioneel applicatiebeheerders;

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
12.05.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1342047
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register