Software Engineer Embedded Smart Systems (C/C++; C#; Python) (125355995)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Gezocht: Software Engineer Embedded Smart Systems (C/C++; C#; Python), Utrecht. Affiniteit met Machinebouw

Bij onze relatie wordt gewerkt bij verschillende klanten in complexe omgevingen. Van medische devices tot en met consumenten apparaten en van grote en kleine machines tot het integreren van complete systemen; van automotive tot hightech en van healthcare tot machinebouw.
Jij bent wordt een zeer belangrijke schakel binnen elke stap van software ontwikkeling; vanaf de specificaties tot en met design, implementatie en test. Je werkt veelal in een multidisciplinair team waarbinnen je aan de slag gaat met het bedenken van softwarematige oplossingen voor mechanische of fysische problemen. Kun je bijvoorbeeld software in een apparaat inbouwen waarmee te voorspellen valt, wanneer er een servicebeurt nodig is?

Verder:

  • ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische software. Je weet de mogelijkheden op waarde te schatten en goed te implementeren;
  • ben je actief in de innovatieve machine- en apparatenbouw en systeemintegratie;
  • krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Kortom:
Zoek jij een technische, uitdagende complexe omgeving en collega's uit jouw vakgebied? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!  Wil jij je Embedded kennis en ervaring inzetten in de smart systems ontwikkelingen binnen Industry 4.0? Bij onze relatie houden ze zich onder meer bezig met geavanceerde besturingssystemen voor machine- en apparatenbouwers en voor grote systeemintegratoren. Met je collega’s zorg jij ervoor dat producten optimaal functioneren en connected zijn. Men levert complete producten (hardware, OS en softwareapplicaties).

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Published at
25.07.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1386719
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register