Full stack developer of Senior Front-end Developer

North Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Wij zijn op zoek naar een Senior Front End Developer of full stack developerdie ons DevOps scrumteam komt versterken.

We verwachten van een senior ontwikkelaar dat hij ruim voldoende technische bagage heeft, zelfstandig kan werken, zich snel inwerkt tot een volwaardig teamlid, hoge kwaliteitseisen aan zijn werk en omgeving stelt en een bijdrage levert om gezamenlijk het team naar een hoger niveau te tillen.

Harde functie-eisen: AngularJS 1.5, ES6 (Typescript is een pré), Webpack, unit testing met Jasmine en Karma, e2e testing met Jasmine en Protractor, HTML5, CSS3, GIT. (JavaScript), Design Patterns, Accessibility (drempels vrij) en Responsive design.

Pré's: Ervaring met Scrum, Node, Express, NPM, Linters, Gulp, Sass (BEM en ITCSS). Ervaring in JEE projecten, WebSphere, Maven, Fitnesse testing, Cucumber testing en Jenkins.

Belangrijke competenties voor deze functie zijn: Klantfocus, Analytisch vermogen, Communicatief vaardig, Resultaatgericht, Samenwerken en Proactief. Verder openstaand voor veranderende eisen (business, user stories, gebruikte technieken), pragmatisch en meedenkend in oplossingen, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Het team waarin je komt te werken is verantwoordelijk voor zowel de continuïteit van- als het leveren van nieuwe functionaliteit voor de applicatie ZekerVanJeZaak . ZekerVanJeZaak is een complexe Single Page Application waarmee zakelijke klanten van bank online verzekeringen kunnen afsluiten, inzien en muteren.

De ambities voor 2017 zijn:

Het realiseren van Quick Quote functionaliteit (online opvragen offerte)

Heb je interesse in deze opdracht en will je graag meer weten, neem dan zsm contact met mij op zodat ik het project nader kan toelichten

Start date
n.a
From
Next Ventures Ltd
Published at
19.08.2017
Project ID:
1401705
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register