Gezocht: Enthousiaste .NET / C# Developer (132936865)

Job type:
permanent
Start:
asap
Duration:
1 months
From:
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Place:
Amersfoort
Date:
08/25/2017
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
project ID:
1405426

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Voor onze relatie zoeken wij een enthousiaste .NET/C# Developer met een door opleiding en/of door ervaring verkregen HBO werk- en denkniveau.
Naast de prettige werkomgeving bieden wij onze medewerkers een marktconform salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Als .NET developer ben je bezig met de laatste technieken van softwareontwikkeling en de modernste softwaretooling van Microsoft. Je realiseert in multidisciplinair teamverband innovatieve oplossingen voor onze klanten. Je bent op deze wijze diepgaand betrokken bij de verdere groei van onze relatie. Jij bent een enthousiaste software developer die gewend is om in teamverband te werken en weet waar het in de wereld van software development om draait. Je begrijpt dat onze software van grote waarde is voor onze klanten en dat zij te allen tijde voorop willen lopen. Daarom heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je begrijpt de verschillende belangen die er in projecten kunnen spelen. Je houdt van een grote mate van zelfstandigheid en wilt resultaten laten zien. Je vindt het prettig om resultaat gedreven te werken, bent ambitieus en hebt een ondernemende instelling.