TiBBer GmbH is looking for: Front-End Webdeveloper binnen Scrum Team

South Holland, Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Je werkt als Front-End Webdeveloper binnen een multidisciplinair Scrum team. Samen met je team zet je nieuwe verzekeringsproposities op voor grote groepen particuliere klanten, zowel bestaand als nieuw. Daarbij richten jullie je zowel op de commerciële aspecten als het opzetten en inregelen van de benodigde IT-systemen. Jullie proposities sluiten optimaal aan bij de wensen van onze partners, klanten en ontwikkelingen in de markt. Ook richten jullie je actief op het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden en zorgen jullie voor alle marktverkenning, communicatie en marketingactiviteiten die daarbij nodig zijn, inclusief IT. Nadat de proposities zijn ingericht zorgt het team voor de marktbenadering en voor een succesvolle klantervaring d.m.v. digitale marketingcampagnes en een digitale buying experience.
Je werkt met zowel mensen uit de business als de IT-organisatie die ieder hun specifieke kennis en kwaliteiten inbrengen om de doelen binnen het team te halen en steeds meer aan te scherpen. Dit geldt met name voor het ontwikkelen van de back-end van jullie applicaties, waar je naast je Front-End ervaring een duidelijke affiniteit mee hebt. Ook houdt je je bezig met het testen van zowel je eigen code en die van je collega's en probeer je deze tests waar mogelijk efficiënt en betrouwbaar te automatiseren.

Je bent zelfstandig, analytisch, kunt je goed focussen, maar hebt tevens aandacht voor de signalen die je binnen het team hoort en oppikt. Ook ben je communicatief sterk, een echte team- player en niet bang om feedback te geven of te krijgen om zo de werkwijze van het team continu te verbeteren.

Naast jullie Scrum team maak je deel uit van onze afdeling Web development en werk je gezamenlijk met onze andere Java developers en Front-End Webdevelopers aan het verbeteren van de code, architectuur en security van ons platform. Zo blijven kennisdeling en het bepalen en naleven van de gezamenlijke richting gewaarborgd.

We hechten veel belang aan continuïteit. Daarom vragen we de intentie om minstens 1 jaar te blijven. Daarbij geven we de voorkeur aan iemand die woonachtig is op acceptabele reistijd van Rotterdam. Eén dag thuiswerken per week is bespreekbaar.

De functievereisten:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Minstens 3 jaar ervaring als Front-End Webdeveloper
• Uitstekende kennis van trends binnen web technologie
• Gevorderde kennis van zowel HTML5, CSS3, Javascript & Jquery
• Kennis van de volgende technieken is een pré:
o Back-End (bij voorkeur Java)
o Eclipse/ WebSphere
o Vue of AngularJS
o Templating binnen een modern CMS
o SEO-optimalisatie (technisch en functioneel)
• Gevoel voor testen en een sterke drive om je code cross browser compatible op te leveren;
• Kennis van en ervaring met Scrum is een sterk voordeel, een Agile mindset een must
• Ervaring met de rol van Scrum Master binnen een Scrum Team en de ambitie deze rol in te willen vullen zijn een hoge pré
• Analytisch sterk en een groot leervermogen
• Communicatief en sociaal
• Nederlands beheersen in woord en geschrift
Start date
ASAP
Duration
12 months
(extension possible)
From
TiBBer GmbH
Published at
29.08.2017
Contact person:
Cindy Schols
Project ID:
1407023
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register