Frontend Software Ontwikkelaar (Angular; JavaScript; HTML 5; D3js; Leaflet) (151698428)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Vacature Frontend Software Ontwikkelaar (Angular; JavaScript; HTML 5; D3js; Leaflet)

Wil jij uitdagend en innoverend werk combineren met een relaxte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Momenteel zijn wij op zoek naar een frontend software ontwikkelaar (Angular; JavaScript; HTML 5; D3js; Leaflet) die voor minimaal 32 uur in de week het team komt versterken. Wij hebben twee mooie vestigingen in het centrum van Utrecht waar jij de Frontend gaat verzorgen voor twee succesvolle informatiesystemen.

Onze relatie heeft een software programma’s ontworpen wat hen een onderscheidend vermogen binnen de waterwereld geeft. Ze zijn continue bezig om deze programma’s te perfectioneren en te vergemakkelijken. Ondanks dat ze al een heel erg sterk software bestand hebben staan zijn ze altijd op zoek naar verbetering. Dit is ook de reden dat ze jou aan het team willen toevoegen. Jij gaat ervoor zorgen dat de gebruiksvriendelijkheid van hun software programma’s verbeterd wordt, oftewel dat de eindgebruiker met zo weinig mogelijk moeite het meeste resultaat krijgt.

To-do list

Het is altijd fijn om te weten wat je dagelijkse werkzaamheden zijn voordat je voor je een keuze maakt voor je volgende werkgever. Bij ons ben je verzekerd van uitdagend werk waar jij veel input hebt om jouw eigen ideeën en creativiteit kwijt te kunnen. Doordat wij een vrij platte en kleine organisatie zijn heb jij veel vrijheid en inspraak in de manier waarop jij onderstaande werkzaamheden invult.

  • Actief bijdragen aan dagelijkse stand-up;
  • Ontwikkelen van interfaces;
  • Opstellen en inschatten van werkzaamheden;
  • Pull-requests beoordelen;
  • Actief bijdragen aan twee wekelijks sprint demo & retrospective;
  • Actief bijdragen aan de maandelijkse techtalk;
  • Interactieproblemen oplossen tussen backend en frontend.
Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Published at
05.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1445663
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register