Functioneel beheerder (160691128)

Rotterdam  ‐ Remote
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Oracle

Description

Startdatum: 
Einddatum:  
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36-40
Sluitingsdatum: om 08:00 uur

Het team Concernbedrijfsvoeringssystemen (CBS) is verantwoordelijk voor de applicaties die de bedrijfsvoering van het concern ondersteunen. Dit betreft voornamelijk Oracle EBS. Het team ondersteunt gebruikers, beheert de geboden functionaliteiten en voert regie op de ontwikkeling aan de applicaties. Dit in opdrachtgeverschap van de proceseigenaren en in nauw overleg met de gebruikersorganisatie. 

In deze functie ondersteun je de gebruikers van de applicaties en verhelp je incidenten aan de applicatie. Hierbij beantwoord je gebruikersvragen over de applicatie, maar je overlegt ook de gewenste wijzigingen met de gebruikersorganisatie. Je zal standaard en niet-standaard wijzigingen innemen en realiseren, inclusief het opstellen van wijzigingsvoorstellen. De door te voeren wijzigingen overleg je met de EBS –ontwikkelaars. Verder ben je verantwoordelijk voor het testen van de applicatie en het begeleiden van de gebruikerstesten. Ook zal je de gebruikersorganisatie begeleiden bij veranderingen.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Matchd
Published at
07.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1466376
Contract type
Freelance
Workplace
100 % remote
To apply to this project you must log in.
Register