Oracle APEX Developer

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor een van onze klanten in regio Groningen, in de financiele sector, zijn we op zoek naar een Oracle APEX ontwikkelaar voor de duur van 6 maanden met optie tot verlenging.

De organisatie maakt voor een deel van haar administrative werkzaamheden gebruik van verschillende in Oracle APEX gebouwde oplossingen. We zoeken bijvoorbeeld Front End functionaliteit voor bepaalde teams, IT Servicemanagement tooling maar ook complete historietools. Denk hierbij aan web gebaseerde functionaliteit waarbij het ontsluiten en presenteren van database informatie zo slim en effectief mogelijk wordt ingezet. Als Oracle APEX ontwikkelaar houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

- Het uitvoeren van impactanalyses en implementatie van complexe wijzigingen in Oracle APEX applicaties, inclusief het opstellen van functionele specificaties en het vertalen daarvan in technische oplossingen;

- Het ondersteunen van eindgebruikers en junior APEX ontwikkelaars;

- Het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van applicaties in Oracle APEX;

- Het onderhouden van complexe datamodellen en stored procedures in de Oracle database met SQL en PL/SQL.

- Je hebt een HBO- of academische opleiding;

- Je hebt minimaal drie jaar ervaring met Oracle APEX;

- Je hebt minimaal drie jaar ervaring met PL/SQL;

- Aantal jaren ervaring met systeemontwikkeling.

- Je hebt kennis en ervaring met Oracle DBA werkzaamheden;

- Je hebt kennis van HTML, CSS, Javascript en JQuery;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Het profiel

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring met APEX, Javascript, databases, SQL en PL/SQL? En heb je kennis en ervaring met ontwikkelmethodieken zoals Agile en Scrum? Beschik je over kennis en ervaring met het configureren van OTAP straten en het delen van APEX informatie en kun je junior developers hierin meenemen dan is dat voor ons ook een belangrijke pré. Ervaring met ETL en datamanagement (verversing, sequencing)? Dan ben je in deze functie bij ons aan het juiste adres. Ben jij, net zoals wij geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot Oracle? Vind je het leuk met de business te sparren over requirements om daarna een goed functioneel en technisch ontwerp op te stellen en deze APEX te bouwen? Verder heb jij HBO-/WO-werk- en denkniveau, met een afgerond diploma. Competenties als klantgericht, oplossingsgericht, representatief zijn jou niet vreemd en jij hebt jezelf communicatief sterk ontwikkeld. Herken je jezelf hierin, dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
09.01.2018
Project ID:
1480600
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register