SAS SPECIALIST INFRA

Provincie Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

SAS Specialist Infra

Global Enterprise Partners is op zoek naar een SAS Specialist Infra voor een klant in de provincie Gelderland.

De werkzaamheden van de rol van SAS specialist bevinden zich binnen een nieuwe afdeling binnen de organisatie. Doel van de afdeling is de organisatie optimaal te ondersteunen in het waarmaken van de agenda van de organisatie. Er is gekozen voor een moderne infrastructuur op basis van SAS 9.4 grid architectuur onder Linux, Teradata, IBM Spectrum Scale (GPFS) Server, SAS VA en Social Network Analysis. Hiermee worden data scientists in staat gesteld om middels business analytics de zgn. tax gap te verkleinen. De rol richt zich met name (maar niet exclusief) op ontwerp en implementatie van de grid architectuur, de hoge beschikbaarheid daarvan en de data integratie functies daarin.Leidende rol bij de complexe migratie van gebruikers naar de nieuwe omgeving.

Ontwerp en uitvoering van de omvorming van de infrastructuur naar een multi-tenant omgeving waarbij ook andere bedrijfsonderdelen gebruik kunnen maken van dezelfde infrastructuur zonder daarbij elkaars processen te beïnvloeden en data te isoleren.Tweede lijns ondersteuning van de eindgebruikers bij het gebruik van de infrastructuur en algemene SAS vraagstukken

Eisen:

Minimaal HBO

3 jaar ervaring op alle vier de onderstaande gebieden!

  • SAS system administrator
  • Life Cycle Management
  • SAS Web Application
  • SAS Grid Technologie

Wensen:

Flexibiliteit, stressbestendig

Communicatiefvaardig, klantgericht

Analytisch vermogen.

Python, Linux

Herken jij je in bovenstaande en heb je interesse in dit project? Neem in dat geval contact op met Marco Eindhoven van Global Enterprise Partners op telefoonnummer of mail.

Start date
n.a
From
Global Enterprise Partners
Published at
19.05.2018
Project ID:
1558123
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register