SAS mainframe specialist (267076426)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Z/OS SAS Mainframe

Description

De afdeling IV(Informatie Voorziening)-accent zorgt binnen de Belastingdienst voor versnelling van de IT-processen en ontwikkelt nieuwe applicaties om de dienstverlening aan burgers en bedrijven in Nederland te verbeteren. Het werk is innovatief en resultaatgericht, de cultuur snel en wendbaar, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Binnen IV-accent zorgt het team Analytics voor vernieuwende systemen en platformen die het mogelijk maken elders binnen de Belastingdienst data te analyseren en rapportages te maken. 

In jouw rol als senior SAS mainframe specialist neem jij het voortouw in uitdagende opdrachten waardoor nieuwe opties mogelijk worden. Een voorbeeld hiervan is de inrichting van een nieuw platform voor de ondersteuning van en rapportage over de vooringevulde aangifte. Deze organiseren we op het mainframe platform met behulp van SAS 9.4 software. Een uitdagende opdracht waar vele lijntjes samenkomen en nieuwe opties mogelijk worden. 

Jij neemt het voortouw in opzet, uitvoering en borging van dit project. Je begeleidt de overgang van de operationele rapportage voorzieningen naar SAS 9.4. Met jouw kennis van migraties van SAS-versies binnen de mainframe-omgeving onderken je de haken en ogen van deze overgang. Je brengt die in kaart en borgt een vlekkeloze overgang naar SAS 9.4 en afbouw van SAS 9.3.

Hierbij ligt de uitdaging in de combinatie van een ongekende en unieke mainframe-omgeving, de vakinhoudelijke verdieping en bijdragen aan de vernieuwingsopdracht van de Belastingdienst. Kortom, een project waarin voor een SAS z/OS specialist alle expertises en skills samenkomen.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
29.11.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1676829
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register