Front End Developer (256390744)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Ben jij een fullstack developer met goede skills op het gebied van Frontend? Vind jij het interessant om het maximale uit een website te halen en bestaande en nieuwe concepten te verfijnen en verbeteren? Heb je daarnaast affiniteit met reizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie:

Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar Fullstack Frontend developer met een flinke dosis ambitie. Je gaat je namelijk bezighouden met alle frontend werkzaamheden voor een nieuwe website. Je krijgt de kans om mee te denken over UX, design en de juiste presentatie van beschikbare informatie om zo nieuwe en bestaande concepten naar een hoger niveau te tillen. Ook ga jij je bezighouden met het automatiseren van processen middels techniek. Je kunt hierbij denken aan het automatisch bijwerken van prijzen van de deals, het geautomatiseerd zoeken naar vliegtickets of het automatisch promoten van deals via sociale media.

Als developer krijg jij de kans om voor projecten “from scratch” (web) apps te ontwikkelen. Er is hierbij veel ruimte voor eigen ideeën, initiatieven en creativiteit. Je mag je projecten zelfstandig oppakken en krijgt hierbij dus veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Enthousiastelingen die in zichzelf willen investeren, met initiatieven komen en zichzelf nieuwe dingen eigen willen maken zijn ook meer dan welkom!

De technische stack is momenteel zeer uitgebreid. Hierdoor kun jij jouw skills goed kwijt en is er volop de gelegenheid om nieuwe dingen te leren. Ervaring met HTML, CSS, JavaScript/jQuery, BEM, LESS/SASS is belangrijk! Mocht je ervaring hebben met andere programmeertalen of over vergelijkbare technische skills beschikken, dan is dat natuurlijk ook interessant! Het is niet alleen belangrijk dat je een held bent met techniek, maar ook social skills zijn een vereiste.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
29.11.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1676967
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register