Freelance performance tester (270756374)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Tester agile REST

Description

De Kamer van Koophandel is een moderne publieke dienstverlener die haar data, kennis en adviesdiensten zoveel mogelijk online beschikbaar stelt. We helpen ondernemers starten, innoveren en ondernemen, in binnen- en buitenland. Wij doen ons werk waar de overheid een rol heeft, maar laten zoveel mogelijk over aan de markt zelf. Een moderne ICT-afdeling helpt de organisatie om hierin succesvol te zijn. Als Senior Performance Tester zorg jij dat performance van applicaties naar een hoger niveau gebracht worden. Dat doe je bijvoorbeeld door inzichtelijk te maken welke eisen de opdrachtgever stelt aan zijn applicatie en die te toetsen aan de testresultaten. Ook heb je een belangrijke rol in advisering aan projectleiders en scrummasters

Wat ga je doen?
Zorgen voor het identificeren en plannen van de uit te voeren tests. Dit doe je op basis van projecteisen en interviews met de (interne) klant.
Gedurende het hele project continu aangeven waar performance problemen zich voor (kunnen) doen. Dit communiceer je vervolgens onderbouwd aan de rest van het team.
Rapporteren aan de opdrachtgever over de bevindingen van de performance testen in vergelijking met de door jou vooraf vastgestelde eisen.

Jouw toegevoegde waarde
Proactief, eigen inzicht en communicatief vaardig: die eigenschappen dicht je jezelf toe. Onze testafdeling is een jonge afdeling die steeds meer groeit. We werken in een open ruimte en hebben een open en agile cultuur. Je neemt je verantwoordelijkheid hierin en samen met het team stimuleer je elkaar om initiatieven te nemen, elkaar te helpen, van elkaar te leren en kennis te delen.
Als hecht team willen wij het beste product leveren, door aan de klant inzicht te geven in de kwaliteit en risico's van zijn product. Je hebt veel contacten met andere afdelingen en specialisten, onder wie productowners, (functionele) applicatiebeheer, andere testers en projectleiders.

Duur opdracht: 1 jaar met optie op verlenging van 2 x 1 jaar

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
sQout
Published at
01.12.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1678933
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register