Sr. Implementatie Consultant (XML, XSLT, HTML, SQL, CSS en scriptingtalen /overheid) (275005730)

Den Bosch  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Senior Implementatie Consultant Gezocht

Als senior implementatie consultant Overheid ben je betrokken bij en gedeeltelijk verantwoordelijk voor de functionele implementatie van producten bij lokale overheden. Je slaat de brug tussen de technische mogelijkheden van de produkten en de functionele aansluiting met de organisatieprocessen en gebruikers. Op basis van de klantervaringen doe je binnen de organisatie verbetervoorstellen om het generieke product te optimaliseren. Je herkent ook commerciële kansen en je vertaalt deze kansen zelf of met collega’s naar een opdracht.

Je werkt voornamelijk on-site bij klanten en je onderhoudt regelmatig contact met je collega's in ons kantoor in 's-Hertogenbosch. De werkzaamheden worden in projectvorm uitgevoerd. Samenwerken, communicatie en afstemmen zijn hiervoor belangrijke competenties. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit en stemt daarbij goed af met een projectmanager, je leidinggevende en collega’s.

Als Senior implementatie consultant wordt een inwerktraject gevolgd om alle materie rondom de product suite eigen te maken. Op termijn is doorgroeien mogelijk binnen de organisatie als projectmanager of teamlead.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Published at
05.12.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1682360
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register