Freelance Masseur / Masseuse

South Holland, Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Fieldservice

Description

Freelance Masseur / Masseuse
Vacature – Rotterdam – ZZP / Freelance – QoQo Massage

Behalve het ontvangen van een massage is het ook een plezier om er een te geven!

Aangeboden
We hebben een familiecultuur waarbij jij als masseur belangrijk bent dan onze managers. Dankzij jou maken we namelijk het verschil. Ook de deur naar de eigenaren staat altijd open voor je.
Als jij jezelf wilt ontwikkelen, dan betalen we voor jouw opleidingen en cursussen. Je kunt ook doorgroeien tot manager of specialist. Als je een ondernemer wilt worden, dan bieden we de mogelijkheid om franchiser te worden van een van onze locaties. We bieden je zelfs een lening aan om jouw droom te realiseren.
Praktisch: € 23,- € 28,- bruto per uur (incl. BTW). Verder is het belangrijk dat je 2 weekenden per maand kunt werken.

Succesvol
Je bent succesvol als klanten specifiek bij jou een massage boeken. Overigens kan je meer verdienen naarmate je meer vaste klanten hebt.

Jouw missie als Freelance Masseur
Behalve het geven van massages, manage je ook je eigen agenda en zorg je voor een schone werkomgeving. Tussen de afspraken in heb je 15 min. om dit te regelen. Per dag heb je max. 6 klanten.

Inwerk- & Trainingsprogramma
Na het doen van een test en een analyse bieden we een maatwerk trainingsprogramma aan waarbij je in ieder geval onze protocollen en procedures leert kennen.

De ideale Masseuse
Jouw cv vinden we niet belangrijk, het gaat er puur om wie jij bent als persoon. Jouw vaardigheden en interesses voor het massage vak is hetgeen waar het echt om draait. Hierdoor staan we open voor ervaren én onervaren collega’s. Zolang jij jezelf maar wilt verbeteren, service gericht bent, mensen graag blij maakt en mensen wilt helpen. Je voelt goed aan als een klant wil praten of juist wil genieten in stilte.

Over ons
Opgericht in 2012 met ondertussen 30 locaties bieden we een combinatie van traditionele Chinese therapieën gecombineerd met moderne westerse concepten voor een gezonde, duurzame levenstijl die de fysieke én mentale gesteldheid verbeterd.
In de toekomst zullen we extra diensten toevoegen (o.a. fysio, dieet, personal training en yoga)
Meer info: www.WorkingatQoQoMassage.com & www.qoqomassage.com

Toelichting sollicitatieproces
1. Solliciteren? Stuur je cv naar Matthijs van der Pol van MVP Solutions. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Matthijs.
Of CV Uploaden: http://solliciteren.mvpsolutions.nl/w/4?vacancy=QoQoFreelance
Of Mailen:
Of WhatsApp: (Appen zonder nr. toe te voegen: bit.ly/AppMVPsolutions)
- Een motivatie- / sollicitatiebrief is niet verplicht. Wil je echter wat toelichten op je cv? Stuur hem dan juist wel op.
- Heb je behoefte aan een (video)call om je sollicitatie toe te lichten? Dat kan via bijv. via WhatsApp of FaceTime: (Appen zonder nr. toe te voegen: bit.ly/AppMVPsolutions). Wil je wel eerst jouw cv sturen?
2. Reactie binnen 2 werkdagen
3. Online een aantal aanvullende vragen beantwoorden (vervanging van de motivatiebrief). Dit zijn gerichte vragen om een beter beeld te krijgen bij jou als persoon, jouw vaardigheden en ervaring t.o.v. de vacature.
4. Op gesprek bij QoQo Massage
5. Op contract bij QoQo Massage

Overzicht vacature
Functietitel: Freelance / ZZP Masseuse
Categorie: Massage / Therapist / Leisure
Locaties: Je kunt kiezen uit een van onze locaties: Rotterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Amersfoort, Barendecht, Capelle aan den Ijssel, Delft, Gouda, Den Bosch, Hilversum, Rijswijk or Zoetermeer
Contract: Parttime / Fulltime
Contract: Freelance / ZZP’er / ZZP
Industrie: Ontspanning / Vrije tijd / Gezondheid
Bedrijfsnaam: QoQo Massage
Salaris: € 23,- € 28,- bruto per uur (incl. BTW)
Vacature ID: QoQo01
Start date
ASAP
Duration
31 months
(extension possible)
From
QoQo Massage
Published at
11.02.2022
Contact person:
Matthijs van der Pol
Project ID:
2315027
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register