PHP Programmeur (Netpresenter) (38166393)

BEEK  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

PHP

Description

Spreken kernwoorden als professionaliteit, development, het vergroten van kennis, oplossingsgerichtheid en een informele werkomgeving je aan? En wil je met je werk bovendien bijdragen aan het terugvinden van vermiste kinderen? Dan hebben wij een unieke uitdaging voor jou. Bij Netpresenter, de organisatie achter AMBER Alert Nederland, met klanten als George Washington Hospital (Witte Huis), diverse Fortune 500 bedrijven, DSM, DHL en DE Master Blenders.


Netpresenter & AMBER Alert  

Misschien zie jij wel eens een nieuwsbericht voorbij komen over AMBER Alert, het landelijke en Europese waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en –ontvoeringen? Als Limburgs bedrijf, lokale onderneming van het jaar en winnaar van de innovatieprijs van software voor bedrijfscommunicatie en calamiteitencommunicatie, zijn wij de medeoprichter en grootste sponsor van dit vermiste kinderenalarm. In deze functie draag je bij aan de ontwikkeling van het Europese AMBER Alert platform. Zo lever je dus een actieve bijdrage aan het redden van kinderlevens.

                         

Communicatie tussen mensen verbeteren
In deze rol ontwikkel je verder software die de communicatie tussen mensen verbetert. Binnen bedrijven, scholen, universiteiten en ziekenhuizen, maar ook in hele regio’s of zelfs landen.

Je werkt hierbij nauw samen met je mede-programmeurs, maar ook met gebruikers, en met projectmanagers en grafisch designers binnen de organisatie

 

Hoe kan je dag er uit zien?
Je bent om 8.30 op kantoor in Beek, Limburg. Je houdt je bezig met het toevoegen van nieuwe functionaliteit aan bestaande Netpresenter software die bijvoorbeeld wordt uitgerold bij kleine MKB’s, grote Amerikaanse ziekenhuizen en wereldwijde chemische bedrijven. Meestal komt zo’n nieuwe functionaliteit voort uit een idee, wens of verzoek van een klant. De nieuwe functionaliteit is samen met een klein team besproken en afgebakend. Vervolgens heb je een inschatting gemaakt van het aantal uren dat je nodig denkt te hebben. Deze urenraming is vorige week goed gekeurd. Nu ben je dus bezig met het programmeren van de nieuwe functionaliteit. De afgelopen dagen heb je goed kunnen doorwerken aan deze opdracht. Vandaag wordt je echter gevraagd te kijken naar een bug die is opgetreden bij een belangrijke klant. Je gaat dus aan de slag om dit zo snel mogelijk te fixen.

Na het ontwikkelen van deze nieuwe functionaliteit houd je je een aantal weken bezig met het ontwikkelen van concept programma’s om een nieuwe technologie te verkennen.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Netpresenter
Published at
15.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
885353
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register