Specialist Programmeur Technisch Ontwerper (38257751)

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Java

Description

Achtergrond opdracht 
Het Programma Vernieuwing Studiefinanciering (PVS) vraagt om een specialist ontwikkelaar als uitbreiding van de bestaande ontwikkelcapaciteit binnen de SCRUMteams van Realisatie. PVS is een groot vernieuwingsprogramma met als doel om de gehele proces- en systeemketen, van ontvangen van berichten tot en met het terug melden van de resultaten en uitvoering van de beslissingen binnen het domein studiefinanciering te vernieuwen. PVS werkt nu nog releasematig maar wil stappen zetten om continous delivery mogelijk te maken. Dit vraagt om zoveel mogelijk geautomatiseerde stappen die nodig zijn om de software naar productie te brengen. 

Opdrachtomschrijving 
We zoeken naar een persoon die zowel Java als TAB ervaring heeft en kan helpen met automatiseren van overzettingen, het inrichten van ontwikkel en teststraten en de daarvoor benodigde tooling. Verder kan normaal ontwikkelwerk op Java of het oplossen van bevindingen vanuit het beheerteam aan de orde zijn. 

Doelstelling 
Meedenken met ontwikkelaars en technisch applicatie beheerders en het uitdragen van gekozen oplossingen. Nieuwe oplossingen ook uitproberen en mee helpen met de ontwikkeling ervan. 

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden 
Je bent verantwoordelijk voor het uitdragen van gekozen oplossingen en de realisatie ervan. 

Vakmatige taken 
Java ontwerpen, bouwen en daarnaast ook als Technisch Applicatie Beheerder fungeren. 

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Seven Stars
Published at
16.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
886282
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register