Senior Scrum Master (QR3140)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Tibco PSM Scrum DEV OPS

Description

Functie : Senior Scrum Master (QR3140)
Start : , 36 uur per week
Periode : 3 mnd+
Omgeving : Amsterdam
Omschrijving Senior Scrum Master (QR3140) :
Voor onze eindklant zoeken we een ervaren en enthousiaste Senior Scrum Master. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse Scrum activiteiten van een viertal teams die samenwerken aan de realisatie van een nieuwe applicatie.
Werkzaamheden Senior Scrum Master (QR3140) :
Je gaat zorgen voor een consistente Agile/Scrum proces uitvoering over meerdere Devops teams. Je zorgt voor een eenduidige inrichting van metrics, optimaliseren van de team velocity en het begeleiden van de teammembers naar een echte Agile cultuur.
Profiel Senior Scrum Master (QR3140) :
Jij bent een ervaren en gedreven scrum master die tevens de collega's kan coachen op hun Agile gedrag en uitvoering. Je helpt de teams in het goed kenbaar maken van de eigen taken en voortgang alsmede het signaleren en waar mogelijk oplossen van impediments die het team identificeert. Tevens fungeer je als een belangrijke spil tussen DevOps en business PO. Dit alles natuurlijk gepaard met een goed begrip van en affiniteit met een hoogwaardige technische omgeving.
Je bent in het bezit van de PSM 1 & 2 certificaten en heb meerdere jaren ervaring als Scrum Master/Coach bij complexe organisaties en teams. Kennis en ervaring van een TIBCO omgeving is een must. Ook heb je aantoonbare Continuous Delivery ervaring en Agile Engineering skills.
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
23.04.2015
Project ID:
890582
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register