Intaker (38952977)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Windows 7 Backend

Description

Onze opdrachtgever is in het kader van haar ICT visie 2015 bezig met het programma ICT Centraal waarin onder andere een gezamenlijke ICT-infrastructuur en standaard digitale werkplek worden geïntroduceerd. Doel hiervan is om alle medewerkers een flexibele en locatie-, tijd- en platformonafhankelijke werkplek te bieden. Er is inmiddels gestart met de voorbereiding voor de migratie van de circa 15.000 werkplekken naar een Windows7-/Citrixomgeving. Daarbij hoort het centraliseren van alle overdracht van financiën. Aan deze activiteiten gaat een uitgebreide inventarisatie van de totale infrastructuur vooraf.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:
Het in samenwerking met het migrerende organisatieonderdeel volledig, verzamelen van relevantie informatie over applicaties (front- en backend) en back-ends conform geformaliseerd applicatie-intakeformulier
Opstellen applicatiedossier
In samenwerking met de beheerder van het organisatieonderdeel opstellen van testplannen voor de applicaties.
Het vertalen van de huidige decentrale applicatie-architectuur naar de juiste (nieuwe) applicatie-architectuur in de centrale infrastructuur.
Het ondersteunen van de testcoördinator en de beheerder bij het uitvoeren van testen van applicaties.
je bent  in staat om binnen het spanningsveld van de te migreren organisatie, het migratieproject en de ontvangende partij te opereren en daarbij de door het programma vastgestelde aanpak te blijven volgen.

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
InGoedeBanen
Published at
30.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
895275
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register