Medior Testcoördinator

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functieomschrijving
Wij zoeken een professional op testgebied met een pragmatische insteek. Je bent een echte teamspeler en pakt proactief de taken op om de teamdoelstellingen te realiseren. Jouw passie in het team is testen.
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van al het testwerk en het opleveren van de releases. Je hebt een flexibele insteek en bent ook bereid om mee te werken in de testuitvoering. Ten slotte opereer je als coach/klankbord voor de rest van het team op het gebied van testen en je ondersteunt de doorontwikkeling van de testmethode.
Functie-eisen
Vooropleiding:
Minimaal HBO werk- en denkniveau.
Vereiste kennis:
Ruime kennis van test methoden en technieken (TMap®), minimaal 5 jaar ervaring met testen, waarvan minimaal 2 jaar met testcoördinatie, kennis van Test Process Improvement (TPI®)-model, ervaring met opstellen testplan, -procedures en - strategie, kennis van TestPuntAnalyse (begrotingstechniek TMap), ervaring met begeleiden van gebruikers bij het opstellen van testscripts en beoordelen van opgestelde scripts, ervaring met UML/ Use cases/ functioneel ontwerp, kennis van Quality Assurance (QA), kennis van methodisch begroten (CFFP/FPA).
Gewenste kennis:
Branche kennis (kennis van de bedrijfsprocessen), kennis van beheerprocessen (ASL/ITIL), ervaring in financiële omgeving.
Arbeidsvoorwaarden
Startdatum: 1 juli 2015
Verwachte einddatum: 31 december 2015
Optie op verlenging: ja
Inzet: 40 uur per week
Standplaats: Amsterdam
Aantal posities: 1
Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot 25 juni 2015 om 12.00 uur
Locatie
Amsterdam
Contactpersoon
Afdeling Resource Management
T:
E:
Start date
n.a
From
CC Group
Published at
12.05.2015
Project ID:
902256
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register