Senior Recruitment Consultants - Zelfstandig Ondernemers (40665351)

Nederland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Senior Recruitment Consultants - Zelfstandig Ondernemers 

The Factory biedt opdrachtgevers professionele oplossingen op het gebied van recruitment, interim management en executive search op HBO en WO niveau, in de vakspecialisaties Logistiek & Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel, Techniek, General Management en Human Resources. Wij zijn actief in heel Nederland.

Voor verschillende regio's , zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar gedreven en gemotiveerde Senior Recruitment Consultants - Zelfstandig Ondernemers.

Als Senior Consultant bedien je zelfstandig een deel van de werving & selectiemarkt in je vakgebied en ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, zowel voor permanente als interim functies. Hierdoor zijn je werkzaamheden zeer divers.


Wat wij bieden

Onze Senior Consultants zijn zelfstandige ondernemers die aangesloten zijn bij onze organisatie en gebruik maken van ons netwerk en onze faciliteiten, waaronder automatisering, toegang tot cv-databases en vacatureadvertenties, administratieve ondersteuning, een gevestigde naam, huisstijl en training en begeleiding. Dit is vanuit de visie dat deze opzet maximale betrokkenheid oplevert en bovendien zorgt voor stabiliteit en continuïteit voor onze klanten en consultants. Bij je activiteiten wordt je professioneel ondersteund door de organisatie, zodat jij je optimaal op je core business kunt richten.

Omdat je werkt als zelfstandig ondernemer kent deze functie een zeer aantrekkelijke, omzetgerelateerde inkomensstructuur, welke zich inmiddels positief heeft bewezen.

Wij bieden een aantrekkelijke vorm van ondernemen, voor hen die als zelfstandig ondernemer actief willen zijn, maar geen financiële risico’s willen nemen en wél de voordelen van een organisatie willen benutten. The Factory combineert het voordeel van een collectief en netwerk van consultants, met het zijn van eigen baas.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
Array
Published at
26.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
911061
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register