Corporate Recruiter Gezocht!

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Bedrijfsprofiel
CC Group is gespecialiseerd in ICT-oplossingen binnen de Overheid, Media, Zorg en Reisbranche. Vanuit een specialisatie in Java, Oracle en Microsoft werken wij met 80 gemotiveerde collega's aan in-house projecten en opdrachten op klantlocatie.
Als Java/CMS-ontwikkelaar binnen de Media hebben wij meegewerkt aan vele toonaangevende Nederlandse content portalen. Voor de overheid zijn wij als Oracle partner gespecialiseerd in E-Business Suite implementatie en migratietrajecten. Binnen de zorg leveren wij Microsoft applicaties voor stamboom- en genetisch onderzoek en binnen de reisbranche zijn wij marktleider op het gebied van travel software. CC Group bedient klanten als FDMediagroep, Telegraaf, Mediagroep, Economische Zaken, Binnenlandse Zaken, Rivas Zorggroep, Radboud UMC, D-Reizen, Fox Travel etc.
Functieomschrijving
Heb jij ruime ervaring met corporate recruitment en affiniteit met IT én marketing? Ben je daarnaast ook commercieel? Voor onze Resource afdeling zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter. Je gaat via verschillende kanalen actief op zoek naar potentiele nieuwe medewerkers. Daarnaast bouw je nieuwe relaties. Je weet door jouw enthousiasme en creativiteit kandidaten te overtuigen en aan je te binden.
Als corporate recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven, selecteren en aannemen van medewerkers. Dit doe je om interne medewerkers aan CC Group te binden, maar je gaat ook actief op zoek naar medewerkers die gedetacheerd willen worden.
De functie biedt veel vrijheid, je bent veel zelfstandig aan het werk en krijgt de mogelijkheid om te werven op de manier die volgens jou en het team het meest efficiënt is. Je doet dit onder andere door gebruik te maken van onze databases, social media zoals LinkedIn en jouw netwerk. De eerste interviews worden meestal door een recruiter gedaan en bij geschiktheid zal de kandidaat pas daarna met andere mensen binnen het bedrijf spreken. Het begeleiden van dit hele proces behoort tot het takenpakket van de recruiter.
Naast recruitment vinden we het ook erg belangrijk dat je affiniteit hebt met marketing, waarbij employer branding ook een gedeelte van de functie zal beslaan.
Wij zijn op zoek naar een creatief en zelfstandig persoon die, in samenwerking met het resource team bij gaat dragen aan de groei en ontwikkeling van CC Group. We hebben een ambitieuze doelstelling, waar een ambitieuze recruiter bij hoort. Je denkt in mogelijkheden en ziet kansen. Je bent een stevige persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in een team goed functioneert. Je kunt goed presteren in een niet hiërarchische organisatie. Je bent bestand tegen een behoorlijk hectische werkomgeving en bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen in ons vakgebied. Je bent en gedraagt je als een echte professional, houdt van uitdagingen en bent open en eerlijk. Je bent resultaatgericht en werkt graag in teamverband samen met andere collega's om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers.
Functie-eisen
HBO werk en denk niveau, bij voorkeur in commerciële richting
Ervaring met employer branding
Minimaal 3-5 jaar relevante en recente werkervaring;
Affiniteit met het IT vakgebied;
Ervaring met de verschillende (online) wervingskanalen, actieve gebruiker van sociale media, en ervaring met werving via social media;
Je bent in staat snel de huidige en toekomstige professionals die namens CC Group bij opdrachtgevers werken te beoordelen;
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Inzetgegevens
Startdatum: zsm
Inzet: 32 tot 40 uur per week
Standplaats: Rijswijk
Sluitingsdatum vacature
Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Hilboezen via
Locatie
Rijswijk
Contactpersoon
Afdeling Resource Management
T:
E:
Start date
n.a
From
CC Group
Published at
18.06.2015
Project ID:
926248
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register