Medior Search en Data Engineer (42430755)

Job type:
on-site
Start date:
asap
Duration:
25 months
From:
Select & Match
Location:
Amsterdam
Published at:
06/22/2015
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
928337

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Medior Search en Data Engineer

Bedrijf: 

In Amsterdam specialiseren we ons in geavanceerde zoek oplossingen voor het analyseren van grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. We passen profiling en recommendation technologie toe om zo de klantgerichtheid van organisaties te verbeteren. Organisaties binnen all sectoren kunnen deze benadering toepassen en gebruiken om er voordeel uit te halen. Van de gezondheidszorg tot educatie en van telekom tot energie leveranciers. Zij kunnen er allemaal profiteren van onze kennis door de besluitvorming op dit vlak te versnellen en de klant ervaring te verbeteren.

Als vooruitstrevend IT bedrijf richten wij ons op het ontstaan of uitbouwen van nieuwe businessmodellen van haar klanten met behulp van nieuwe software technologie (met name internet technologie). Wij zijn ingericht als een netwerkorganisatie bestaande uit verschillende kernen. Iedere kern is gevormd om een eigen inhoudelijke identiteit. De kernen zijn erop gericht om met én voor klanten innovaties naar de markt te brengen. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat iedere kern de vernieuwingen op haar eigen expertisegebied onderhoudt en uitdiept.

De expertises van de kernen zijn: Java, .Net, OSGi, Apache Felix/Celix/Ace, iOS, Android, Windows 8, HTML, Javascript, CSS, Angular, Groovy / Grails, JEE, Elasticsearch / Logstash / Kibana etc.

Je functie: 

Ben jij een type die vindt dat het beter en anders kan en heb je inmiddels een aantal jaar werkervaring op het gebied van software ontwikkeling? Je zoekt uitdaging, samen met experts nieuwe oplossingen realiseren. Heb je interesse jezelf binnen Big Data / Search & Analytics op basis van Elasticsearch, Cassandra en Hadoop verder te ontwikkelen?