Kwartiermaker program office bij team kwartiermaken GOAL (43182189)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

C

Description

Kwartiermaker program office bij team kwartiermaken GOAL / Laan van de Leefomgeving


Functie omschrijving


Om de doelen van de omgevingswet te kunnen rea-liseren is een verbeterslag nodig in de digitale onder-steuning van de wet, waarbij gewerkt wordt vanuit één samenhangend, vraaggestuurd stelsel met één overkoepelende visie: de Laan van de Leefomgeving. Het is daarbij van belang dat het bestuurlijk besluit om de Laan te gaan realiseren is gebaseerd op een gedeeld beeld van het na streven doel en een goed inzicht in de kosten en baten en de uitvoerbaarheid van het concept. Daarom wordt gewerkt aan een nadere uitwerking vanuit uitvoeringsperspectief van de programmadefinitie in voorstellen voor een programmaplan en een programmaorganisatie om dit plan uit te voeren, inclusief het treffen van voorbereidende maatregelen om na goedkeuring van de voorstellen direct met de uitvoering te kunnen starten (kwartier maken).

Je zal in teamverband werken aan: 1) Een toets op de uitvoerbaarheid van de GOAL programma-definitie. 2) Het (laten) uitvoeren van aanvullende onderzoeken/studies die noodzakelijk zijn om tot een degelijk programmaplan te komen c.q. die op verzoek nodig zijn voor de onderbouwing van het af te sluiten bestuursakkoord. 3) Het opstellen van een programma-plan, met daarin een uitwerkt plateauplan voor de periode tot en met 2024, een in samenwerking met de kwartiermaker opdrachtgeverschap, de opdrachtnemer uitvoeringstafel en de Bestuurlijke Verkenner ontwikkeld voorstel voor de governance en een voorstel welke bestaande overleggen op kunnen gaan in de besturing van het programma.

Je hebt de opgave om het programma office vorm te geven en initieel in te vullen en heeft vandaaruit al direct een ondersteunende en faciliterende prositie in het kwartiermakersteam. Je hebt hierbij de taak om de betreffende documenten te (mee) te schrijven cq te redigeren, voor de afstemming en organisatie van verschillende werkzaamheden zorg te dragen, een rol te spelen bij het uitzetten en aansturen van de adviesopdrachten en het team te ondersteunen met programmamanagement kennis en vaardigheden.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
The School Factory
Published at
03.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
936768
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register