Senior Implementatie Manager (QR3331)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functie : Senior Implementatie Manager (QR3331)
Start : , 36 uur per week
Periode : 3 mnd+
Omgeving : Amsterdam
Omschrijving:
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Implementatie Manager.
Een streamlead Monitoring. Jij bent verantwoordelijk voor de implementatie van IT monitoring en de ontwikkeling van monitoring tools.
Team
Het team Monitoring ontwikkelt opleidingen, werkinstructies, standaard configuraties en implementatie support middelen. Daarnaast verzorgt het team de communicatie die voortkomt uit de monitoring architectuur. Hiermee worden ruim 300 DevOps teams ondersteund bij het implementeren van de juiste systeem monitoring voor hun applicaties.
Het team Monitoring coördineert ook de technische ontwikkeling van monitoring tools en zet nieuwe toepassingen op. Als streamlead ben je Projectmanager/integrator, Product Owner en meewerkend DevOps teamlid. Je werkt in een DevOps omgeving waarin je impediments oplost voor je team, gebruik maakt van interactieve communicatie via communities en bootcamps en een aanpak volgt gebaseerd op sprints en een teambacklog. Verder ben je de stakeholdermanager en een schakel tussen het programma, het Monitoring team, de DevOps-gebruiker teams en de monitoring DevOps- ontwikkelteams. Bij het uitvoeren van deze functie draag jij als medewerker zorg voor het feit dat het klantbelang van zowel de interne als de eindklant centraal blijft staan.
Omgeving
Jouw rol speelt zich af binnen een werkomgeving van een strategisch meerjarig programma gericht op de IT standaardisatie, innovatie en versimpeling binnen een agile IT organisatie. Het programma heeft tot doel om de beste IT-functie voor een bank van Nederland te realiseren waarvan volledig geautomatiseerde IT-deliveryprocessen en IT monitoring onderdeel zijn.
Kennis/ervaring
- Minimaal 5 jaar ervaring met inhoudelijke technische IT- en monitoring werkzaamheden.
- Minimaal 3 jaar relevante IT werkervaring als projectmanager, integrator of Product Owner in een grote organisatie en binnen een complexe applicatie-omgeving
- Ervaring met Agile/Scrum, Continuous Delivery en met het werken met DevOps teams
- Recente werkervaring binnen bancaire sector is een belangrijke pré.
Competenties
- Je hebt affiniteit met (grote) IT implementatie projecten en je vind makkelijk en snel je weg in een grote organisatie
- Resultaatgericht
- Goede dosis overtuigingskracht
- Communicatief sterk en goed gevoel voor stakeholder management
- Comfortabel in afstemming over meerdere hiërarchische niveaus
- Overziet een brede scope en bepaald hierin de juiste prioriteiten
Taal
Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en ben je bereid incidenteel naar andere locaties te reizen.
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
15.07.2015
Project ID:
944562
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register