manager Business Line Information Management (45341386)

Sittard  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Onze opdrachtgever BCT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die datastromen omzetten naar informatie. Als die informatie goed gebundeld wordt en op de juiste momenten ter beschikking wordt gesteld, ontstaat er kennis die organisaties kunnen gebruiken om een concurrerende voorsprong te creëren én te behouden. Dit noemt men Enterprise Information Management (EIM). In een markt waar bedrijven komen en gaan, is BCT een sterk en groeiend bedrijf. Met meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring in de ICT-dienstverlening zijn zij een belangrijke partner voor organisaties in het publieke en semi publieke marktsegment. Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn een belangrijke basis in hun samenwerking.
180 medewerkers zetten zich dagelijks in voor vernieuwing en verbetering; niet afwachten, maar oplossingen bedenken en samen bouwen aan een digitale, duurzame wereld.
Als werkgever biedt BCT uitdagende mogelijkheden voor professionals die graag bijdragen aan een succesvol bedrijfsresultaat.

Om de positie van BCT te versterken in de lokale en internationale markt zoekt BCT een manager Business Line die de proposities op het gebied van Information Management verder in de markt gaat positioneren. Deze proposities zijn met name gericht op organisaties die gebruik maken van SharePoint / Office 365.

De Business Line

De Business Line Information Management richt zich op het ontwikkelen van een marktpropositie bestaande uit meerdere producten op het gebied van compliancy en collaboration. Om dit te realiseren werkt de Business Line nauw samen met de afdelingen Business Development, Marketing en Technology. Het team bestaat uit product-, proces- en business consultants. Samen met drie andere Business Lines, met elk hun eigen marktpropositie, is het team onderdeel van de afdeling Products en Services.

De functie

De manager Business Line Information Management stuurt en coördineert o.b.v. een strategische roadmap, activiteiten op het gebied van business development, productontwikkeling en marktbenadering voor de betreffende marktproposities. De functie bestaat uit drie aandachtsgebieden namelijk: resource management, product management en business management. Het zwaartepunt van deze functie ligt bij de laatstgenoemde rollen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen zoals geformuleerd in het businessplan. Deze doelstellingen zijn gerelateerd aan de vier perspectieven van de balanced scorecard, namelijk financieel, klant, proces en leren & groeien. De manager Business Line weet het team optimaal te stimuleren en te motiveren om de beoogde resultaten te bereiken en heeft intensief contact met de doelmarkt, waaronder het verzorgen van een adequate, internationale afstemming met BCT partners.

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
30.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
955718
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register