Senior Microsoft Dynamics Developer (QR3333)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functie : Senior Microsoft Dynamics Developer (QR3333)
Start : , 36 uur per week
Periode : 3 mnd+
Omgeving : Utrecht
Omschrijving:
Voor onze eindklant in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Developer dotNet: applicatie ontwikkelaar met brede kennis en ervaring van Microsoft frameworks.
In juli 2014 is een project gestart om ICT ondersteuning voor de nieuwe gedigitaliseerde werkprocessen te realiseren, zoals die in een business analyse op hoofdlijnen zijn onderkend en samen met product owners zijn uitgewerkt. De kern van de ICT ondersteuning bestaat uit Microsoft Dynamics CRM 2015, die via services en portaal website ontsloten wordt voor externe partijen. De documentopslag gebeurt via een integratie tussen Microsoft Dynamics CRM 2015 en in SharePoint 2013. De senior applicatie ontwikkelaar is mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de services en de portaal website.
Ontwikkelteams werken veelal op Agile-wijze met nauwe contacten met bijvoorbeeld gebruikers, product-owners, afdelingsleiding, projectleiding, releasemanagers, scrum-masters, architecten, enterprise security-architecten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers, applicatiebeheerders en soms met infra-medewerkers. Er wordt gewerkt aan een modernisering van het ontwikkelprocesdoor bijvoorbeeld de invoering van continuous delivery en devops principes. Je hebt verantwoordelijkheden en de mogelijkheid je eigen inbreng te leveren. Je bent niet enkel betrokken bij de uitvoering van de opdrachten, ook je mening en advies wordt zeker op prijs gesteld. Je gebruikt de ontwikkelaar toolbox, maar altijd efficiënt, doelmatig en met inachtneming van de toegankelijkheidseisen. Je kunt zelfstandig werken maar functioneert ook goed als onderdeel van een team.
Eisen Senior Microsoft Dynamics Developer (QR3333) :
Je hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met de (meest recente versies van de) volgende tooling/frameworks/talen: Visual Studio 2013, ASP.Net MVC4, ASP.NET, WCF, Knockout/Angular, AJAX, C#, Javascript, HTML, CSS, XML, SQL Server , TFS/Subversion, OTAP-omgeving, Jira.
Je hebt minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met de volgende tooling: UML Unified Modeling Language, Resharper, PowerShell
Je hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met de (meest recente versies van de) volgende tooling: Microsoft Dynamics CRM ) SDK, plugins, custom workflow componenten, frontend integratie
Opleiding Senior Microsoft Dynamics Developer (QR3333) :
Minimaal Afgeronde HBO-opleiding informatica of -informatiekunde
Certified scrum master is een pre
Certificaat MCSD webapplications is een pre
Ervaring Senior Microsoft Dynamics Developer (QR3333) :
Je hebt meer dan vijf jaar dagelijkse ervaring met realiseren van user stories en het ontwikkelen in SOA-architectuur.
Je hebt minimaal 5 jaar dagelijkse ervaring met maatwerk binnen Microsoft Dynamics CRM- (aangevuld met CRM-2011)
Je hebt ervaring met testautomatisering; geautomatiseerde systeemtesten, regressietesten en integratietesten.
Ervaring met continuous integration en testdriven development is een pre
Senior Microsoft Dynamics Developer (QR3333)
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
02.08.2015
Project ID:
957686
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register