Vacature: ICT .NET specialist (47871056)

Zaandam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

.NET

Description

.NET-developers houden zich voornamelijk bezig met het programmeren, ontwerpen en testen van software binnen het framework van .NET maar als echte .NETTER hoeven wij je dat niet te vertellen. Regelmatig zoeken wij verschillende .Net specialisten die helemaal thuis zijn in de materie en hun sporen hebben verdiend.

Binnen het .Net vakgebied zijn veel disciplines zoals programmeren, ontwerpen en testen van software binnen het framework, ontwikkelen en onderhouden van websites, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen, bijdragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën, testen, verbeteren en implementeren van .NET-applicaties, vertalen van technische specificaties.

Regelmatig hebben wij vacatures voor jou als .Net specialist voor zowel korte als lange termijn, voor vast of projectmatig.

Wil je ook in aanmerking komen voor deze vacatures dan is het van belang dat wij jou kennen en een goed beeld hebben van je kennis, ervaring en je wensen. Zodra wij dit hebben gaan wij op zoek naar een passende functie.
Heb je interesse? Volg dan de onderstaande sollicitatie-button en wij nemen contact met je op.

Start date
ASAP
Duration
400000 months
From
Detamo Flex Force BV
Published at
08.09.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
980150
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register