Systeembeheerder z/OS

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor een van onze klanten ben ik op zoek naar een systeembeheerder op z/OS. Het is een langlopend project in het centrum van Utrecht. Hierbij de functieomschrijving:

Je hebt/bent:

- ruime en recente ervaring met het dagelijks beheer van en 2e lijns support voor een complex Mainframe landschap in de financiële dienstverlening.
- verantwoordelijk voor het inrichten, het operationeel beheer en het up-to-date houden van de Sysplex, LPARs, z/OS- en subsystems, en systeem-software implementaties van producten zoals CICS, WebSphere, DB2, MQ, Connect-Direct, TWS, CA-Endevor.

- uitgebreide kennis van en ervaring met SMP/E, IODF, HMC en andere z/OS beheertooling en methodes (bv. op gebied van Automated Operations, Storage management, Security, Network-management).
- kennis van zVM en Linux (on-z) is een pre.

Ik zoek iemand met ruime ervaring met systeembeheer in een complexe en kritische z/OS omgeving in een Parallel Sysplex inrichting. Ervaring met het samenwerken met applicatieve beheer-ketens ("end-to-end management ", business service chains") is een pre.
Het invullen van 7x24 uur stand-by diensten maakt uiteraard onderdeel uit van deze functie.
Het is daarbij veelal mogelijk "op afstand" te werken. Ook kan het voorkomen dat buiten kantoortijden moet worden gewerkt, implementaties vinden regelmatig plaats in de weekenden om de impact voor onze klanten zo klein mogelijk te houden. De vaste standplaats voor deze functies is Zeist.
We verwachten aantoonbare praktijk ervaring met en bij voorkeur certificering in ITIL beheerprocessen (Indident-, Problem-, Change-management, Release management, Test management ), en praktijk ervaring met projecten volgens de Prince-2 methodiek.

Voor de functie wordt MBO+/HBO denk en werkniveau verwacht en goede communicatieve vaardigheden in het Engels en in het nederlands.

Ben je beschikbaar? Reageer dan snel!

Met vriendelijke groet,

Chamiel van Beek
Account Manager
Michael Bailey Associates

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
01-10-2015
Duration
6 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
16.09.2015
Project ID:
985284
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register