Sales Account Manager Coating - België

Antwerp  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als Accountmanager? En wil jij ons helpen om de Belgische en Luxemburgse markt te laten groeien?

Perspect Benelux zoekt voor België en Luxemburg op zoek naar een fulltime:

Sales Account Manager Coating - België
Standplaats: regio Antwerpen

In deze job als Sales Account Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons marktaandeel in België en Luxemburg. Enerzijds betreft het de verkoop van Belzona producten en anderzijds het verkopen van projecten.
Je krijgt de bestaande klanten binnen jouw markt onder je hoede waarmee je de relaties gaat onderhouden en verder uitbreiden. De focus van jouw functie ligt op het werven van nieuwe klanten.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Je beheert en coördineert de verkoop in België en Luxemburg.
- Je onderhoudt bestaande contacten in de verschillende marktsectoren.
- Je adviseert omtrent de toepassingen van de Belzona coating producten.
- Je benadert en bezoekt actief potentiële klanten.
- Je verzorgt demonstraties, presentaties en inspecties bij klanten en prospecten.
- Je onderhoudt contact met het netwerk van sub dealers en seint hen in over nieuwe ontwikkelingen.
- Je organiseert product- en applicatieopleidingen en neemt deel aan de jaarlijkse beurzen en conferenties.
- Je geeft input aan het commercieel beleid op basis van signalen uit de markt en klant analyses.

De ideale Sales Account Manager Coating:
Het belangrijkste is dat je een commerciële achtergrond hebt in de techniek / industrie. We denken aan circa 5 jaar B2B sales ervaring. Mocht je kennis hebben van reparatie en revisie dan is dat zeker een pre. Je beheerst verder de volgende talen: Engels, Frans én Nederlands. Je bent woonachtig in de omgeving van Antwerpen.

Aangeboden:
Perspect Benelux biedt, na een eerste inwerkperiode en een grondige opleiding, een autonome functie met ruime en afwisselende verantwoordelijkheden en uitdagingen. Hiervoor wordt een competitief salarispakket voorzien aangevuld met een representatieve bedrijfswagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. ?
Je zal veel onderweg zijn in België en Luxemburg en kunt dit naar eigen inschatting combineren met thuiswerken en/of op ons kantoor (Rotterdam). Onze vergaderingen vinden uiteraard wel plaats in Nederland.

Perspect Contracting & Services & Belzona
Perspect Benelux B.V. is een Nederlands bedrijf (binnenkort gevestigd in Rotterdam) dat al meer dan 25 jaar de exclusieve importeur is van Belzona producten in de Benelux. De Belzona producten zijn koud-hardende twee-componenten epoxy materialen die bestemd zijn voor het repareren, coaten van oppervlakten. De producten behoren in hun soort tot het topsegment en zijn toepasbaar in verschillende industrieën waaronder de scheepvaart, olie & gas, (petro-) chemie. We dragen zorg voor de distributie, verkoop en applicatie van deze kwalitatief hoogwaardige producten in de gehele Benelux, deels via dealers maar ook direct aan industriële eindgebruikers. Meer informatie? www.belzona.nl

Interesse in de vacature van Sales Account Manager Coating?
Solliciteren voor deze vacature kan via: http://vacatures.mvpsolutions.nl/?c=PerspectAccountManager
Of stuur je cv naar:
Gelieve je sollicitatie in het Nederlands te verzenden.
Voor vragen over de vacature: Matthijs van der Pol; . MVP Solutions (www.MVPsolutions.nl) bekijkt je cv en als die aan de wensen van Perspect / Belzona voldoet, dan ga je bij hen op gesprek en op contract.
Originele vacature: http://vacature.mvpsolutions.nl/blog/sales-account-manager-coating-belgie

Trefwoorden: Vacature, vacatures, baan, werk, job, job opening, vacancy, vacance,, technique, commercial, vente, vendeur, représentant, revêtement, réparation, application, anvers, antwerp, Applicatie Technicus, Industriële coatings en reparatiekunststoffen, straling, coating, Applicatie, applicaties, technisch, techniek, technische, wtb, werktuigbouwkunde, scheikunde, chemische industrie, chemie, rafinaderijen, sales, verkoop, verkoper, commercieel, commerciële, commercieel bediende buitendienst, vertegenwoordiger, sales engineer, acquisitie, accountmanager, account manager, sales manager, salesmanager, business development manager, Industriële coatings en reparatiekunststoffen, antwerpen, vlaanderen, brussel, bruxelles, alcotec, peeters painting, hydrex, ecospeed, gbt, iris, cuijpers belgie, correduc, chesterton, safetension, teamindustrial
Start date
02.2015
Published at
15.12.2015
Contact person:
Matthijs van der Pol
Project ID:
1037356
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register