Medior Procuct Ontwikkelaar - Amsterdam

Job type:
on-site
Start:
n.a
Duration:
n.a
From:
CC Group
Place:
Amsterdam
Date:
10/31/2015
Country:
flag_no Netherlands
project ID:
1011203

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.
Functieomschrijving
UWV is het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen en zorgt voor de landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Dat doen we als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen. Het is onze missie om, samen met onze partners, verschil te maken voor mensen door werken te bevorderen. Als werken onmogelijk is, zorgen we snel voor inkomen.
Wij helpen niet alleen mensen op zoek naar werk of tijdelijke inkomensondersteuning. UWV is het centrale informatiepunt voor 7,2 miljoen werkende Nederlanders en 350.000 werkgevers die meer willen weten over bijvoorbeeld individuele arbeidsmarktkansen of de wijziging in het ontslagrecht.
Het bedienen van deze vraag gebeurt in toenemende mate digitaal. De overheid heeft daartoe een stevig doel geformuleerd: per 2017 moet de dienstverlening nagenoeg geheel digitaal mogelijk zijn. Digitale selfservice en zelfredzaamheid staat daarbij centraal. Wij vullen dit doel aan door voor de digitale dienstverlening op topniveau te gaan leveren, met een klanttevredenheid score van minimaal een 8. Wij leggen de lat hoog, omdat je van het UWV altijd mag verwachten bereikbaar, betrouwbaar en behulpzaam te zijn.
De ambitie en de koers is vastgezet. Wij zijn nu op zoek naar de nieuwe digitale helden. Collega's die flink geuren in talenten en ervaringen met het digitale domein, en die dat met het UWV willen delen. En tegelijkertijd een sociaal hart hebben voor onze samenleving. Er is veel ruimte voor vernieuwing en verbetering, want er moet veel gebeuren.
Digitale Dienstverlening is de centrale internet organisatie die voor UWV alle digitale klantcontactpunten regisseert en beheert. De samenhang wordt geborgd middels duidelijk gespecificeerde klantformules die beschrijven hoe de klant de dienstverlening ervaart en welke diensten erin te vinden zijn. De afdeling is verantwoordelijk voor het inventariseren en prioriteren van alle wijzigingen en bijbehorend beheer op de presentatielaag. Binnen Digitale Dienstverlening speelt de afdeling content management een belangrijke rol binnen zowel de eerder genoemde digitale formules, als op de meer traditionele klantcommunicatie vormen. Ten slotte is binnen de afdeling een duidelijk onderscheid gemaakt tussen Ontwikkeling & Ontwerp en de hieruit volgende Optimalisatie & Beheer. Ontwikkeling & Ontwerp is verantwoordelijk voor alle ontwikkel- en ontwerpvraagstukken. Dit beslaat alle projecten en wijzigingen op de presentatielaag richting burgers, werkgevers en partners. Verder raak dit alle digitale specialismen waaronder design, analytics en coding.
Functie-eisen
Eisen:
•U dient één referentie van een relevante opdracht in. Deze moet u opnemen in uw cv en als één document uploaden. U vermeldt opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat.
•Minimaal 5 ervaring in de online dienstverlening
•Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richtingen bedrijfskunde/marketing/commercie of vergelijkbaar
•Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met online producten
•Minimaal 1 jaar ervaring met datadriven online optimalisatie
Wensen:
•Minimaal 3 jaar ervarinng met project management
•Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van customer journeys in de afgelopen 10 jaar
•Minimaal 1 jaar ervaing met workflows van klantprocessen
•Minimaal 5 jaar ervaring met het werken voor grote organisaties in de afgelopen 10 jaar
Arbeidsvoorwaarden
Startdatum:
Verwachte einddatum: 15/4/2016
Optie op verlenging: Ja
Inzet: 40 uur per week
Standplaats: Amsterdam
Aantal posities: 1
Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot maandag 2 november 2015 om 08:00 uur.
LocatieAmsterdam
ContactpersoonAfdeling Resource Management
T:
E: