Validatie Engineer - Omg. Groningen - Freelance

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Validatie Engineer - Omg. Groningen - Freelance

KEY WORDS: Validatie, equipment, Validation engineer, Operational excellence engineer, lean six sigma, CRA, CRM, Clinical research associate, ISO, GMP, process validation, Biotechnology, Pharmaceutical, Farmaceutisch, Medical Devices, Food Science, Cosmetic, Clinical Research Organisations, HSE, Chemical, R&D, Medical Writing & Communication, Medical Affairs, Regulatory Projects, PhD, Master, Bachelor, Freelance, Interim, zzp, contract, project, temporary, pharma, Groningen, Interim, tijdelijk

Type:Freelance
Locatie:Omgeving Groningen
Budget:Marktconform
Duur:Tenminste 6 maanden (optie tot verlenging)
Start datum:Z.s.m.
Interview datum:23 maart

Voor een internationaal farmaceutische productie organisatie ben ik per direct op zoek naar een validatie engineer voor een 6 maanden durend contract. Vanwege grote successen de afgelopen maanden en een volle pipeline aan nieuwe projecten voor de aankomende periode, wordt er nu gezocht naar een validatie engineer die hen kan gaan helpen de capaciteit te vergroten.

Het gaat hier voornamelijk om validatie van nieuwe apparatuur voor het QC laboratorium. Vanwege de drukte zijn er de afgelopen weken een aantal kleine projecten uitgesteld dus de validatie engineer zal ook hieraan kunnen werken.

Dit is een prachtig project voor iemand met een aantal jaar farmaceutische validatie ervaring die zich graag verder will ontwikkelen. Er word in een team gewerkt met een aantal zeer ervaren engineers die ook moeten worden ondersteund in de grotere validatie projecten.

De verantwoordelijkheden voor deze validation engineer liggen bij:

*Het initiëren van proces en kwaliteit verbeteringstrajecten
*Het opstellen van protocollen en validatiedossiers
*Het ondersteunen van senior engineers bij grotere validatie projecten
*Het valideren van processen equipment

Voor de positie van validatie engineer ben ik op zoek naar iemand met:

*Een aantal jaar ervaring als validatie engineer in farmaceutische (GMP) omgevingen
*Goede kennis van GMP regulaties
*HBO + in de richting van Proces Technologie of andere relevante richting.
*Professionele Engelse communicatie skills
*Ervaring in het opstellen en uitvoeren van validatie protocollen en gedetailleerde documentatie
*Een flexibele instelling

Een bonus is ervaring met audits en FDA inspecties. Het gaat hier om een dynamische werkomgeving met een hoge werk. Idealiter woon je in de omgeving van Groningen of ben je bereid voor deze periode op korte termijn naar Groningen te verhuizen.

Disclaimer: Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Start date
Z.s.m.
Duration
6 maanden
From
Amoria Bond Ltd
Published at
16.03.2016
Project ID:
1092700
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register