Communicatie Specialist (63391634)

Job type:
on-site
Start date:
asap
Duration:
12 months
From:
Dunlop Protective Footwear
Location:
Raalte
Published at:
04/09/2016
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1107100

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

In verband met de groei van de organisatie en de implementatie van een nieuwe eBusiness strategie, wil Dunlop PF haar team versterken met een ervaren en slagvaardige

COMMUNICATIE SPECIALIST
16 uur p/week - interim/freelance

Als communicatie professional ga je de organisatie ondersteunen bij een aantal specifieke communicatie-inspanningen, zowel online als offline. Online krijg je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de content strategie en het beheer van de content op de huidige en toekomstige website(s). Daarnaast krijg je een belangrijke rol bij de implementatie van de wereldwijde eBusiness strategie, het belangrijkste marketingproject voor Dunlop in 2016. Offline ben jij de spin in het web bij de voorbereiding en organisatie van beursdeelnames in heel Europa. Ook neem je de coördinatie en het beheer op je van specifieke offline communicatie middelen. Tenslotte geef je op ad hoc basis ondersteuning aan Sales bij het versterken van de klantrelaties en het realiseren van verkoopdoelstellingen.

Hoe ga je deze rol invullen?
Het zwaartepunt van jouw inspanning ligt op communicatie en sales promotie (meer dan op de andere marketing P’s). Je werkt in principe 2 dagen per week aan opdrachten. Een handige verdeling is: één dag op het Dunlop hoofdkantoor in Raalte (Ov.), één dag vanuit huis of je eigen bureau. De relatie is op basis van interim / zzp, tegen nader overeen te komen condities. Het gaat om een periode van nog niet bekende, maar naar verwachting wel wat langere duur. De kwaliteit en toegevoegde waarde van jouw inzet en de ‘klik’ met de interne opdrachtgevers zal daarbij zeker een rol spelen. Je werkt nauw samen met de Multi Channel Brand Manager.