Senior Process Engineer

Friesland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Freelance Process Engineer

KEY WORDS: Meet- en regeltechniek, Dairy, Zuivel, opstart, Site, Process engineer, engineer, validation process, Operational excellence, opex, lean six sigma, ISO, GMP, process validation, Food, dairy, zuivel, Food Science, Cosmetic, Clinical Research Organisations, HSE, Chemical, R&D, Medical Writing & Communication, Medical Affairs, Regulatory Projects, PhD, Master, Bachelor, project, pharma, Blackbelt

Locatie:Noord - Nederland
Contractduur:6 maanden
Budget:Marktconform
Startdatum:1 juli
Type:Freelance/contract
Interview datums:Week van 23 mei

Amoria Bond is ingeschakeld door een wereldwijde marktleider in de zuivelindustrie voor het vinden van een senior process engineer met expertise in chemische processen en meet- en regel techniek.

De senior process engineer komt te werken op een groot project voor de opstart van een nieuwe productie locatie. Deze nieuwe fabriek moet eind dit jaar volledig operationeel zijn en vandaar de behoefte aan extra ondersteuning.

Als Senior process engineer zal je meedraaien met de huidige engineering teams. Deze teams zijn dragen de verantwoordelijkheid voor het afstemmen van alle proces equipment (tanks, pompen, drukregelaars etc.) t.b.v. het efficiënt kunnen opstarten van het productie proces. Een uitdagend project dus, met grote verantwoordelijkheden.

Het gaat om een hands-on positie waarvoor meerdere jaren ervaring in fabrieksomgevingen nodig is. Daarnaast is een sterke academische achtergrond in proces engineering ook een vereiste.

Idealiter zoeken wij iemand met het volgende profiel:

-Meerdere jaren ervaring als Process engineer/technoloog
-Ervaring in de Food/Zuivel industrie
-Kennis en expertise in meet- en regeltechniek in fabrieksomgevingen
-Kennis en ervaring in chemische technologie
-Beschikbaar om in omgeving Leeuwarden te werken
-Academische achtergrond in process engineering of andere relevante richting
-Sterk analytisch vermogen

Vanwege de omvang van dit project zijn wij op zoek naar 3 engineers die per juli kunnen starten. Interviews zullen in de week van 23 mei plaats vinden.

Heb je interesse in dit project en denk je de juiste kwalificaties te hebben, stuur dan je profiel naar (see below) en iemand van mijn team neemt z.s.m. contact met je op.

Disclaimer: Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Start date
1 Juli
Duration
6 maanden
From
Amoria Bond Ltd
Published at
12.05.2016
Project ID:
1128009
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register