Medewerker Dienstverlening/ Frontoffice (77461645)

Etten-Leur  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Startdatum: 
Einddatum: 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 18
Sluitingsdatum: om 10:00 uur

Aan de Publieksbalie krijg je te maken met diverse gemeentelijke producten en diensten waaronder paspoorten, rijbewijzen, uittreksels, klachten en meldingen, vergunningen ed. Je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt, vragen behandel je zowel schriftelijk, telefonisch, elektronisch als fysiek en je vertaalt de vraag van de klant naar het juiste gemeentelijke product.
Je zorgt ervoor dat de klant op een goede manier te woord wordt gestaan en de juiste informatie krijgt. Bij sommige producten en diensten draag je zelf de zorg voor het product. Voor andere producten neem je de aanvraag in ontvangst en zorg je ervoor dat de aanvraag bij de backoffice terecht komt. Je int leges voor de gemeentelijke producten en diensten.

Zowel aan de Publieksbalie als in het Callcenter ben je vraagbaak en verstrek je informatie over diverse producten van de hierboven omschreven vakgebieden.

Bij de Receptiebalie ontvang, begeleid en verwijs je klanten door die zich in de Publiekshal melden. Bij de afhandeling van administratieve werkzaamheden krijg je te maken met per post en digitaal aangevraagde producten en diensten. Ook behandel je berichten die de gemeente ontvangt via social media.

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
16.08.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1186926
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register