Electrical design engineer (273112195)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Wanneer er een aanvraag voor een project binnenkomt, overleg je samen met de Mechanical-, Software design- en Sales engineer over de te maken machine of lijn. Jullie brengen op basis van de (klant)specificaties de algehele functionaliteit van de machine of lijn in kaart, om zo een concept op te kunnen stellen. Daarnaast maak je een inschatting hoeveel tijd jij nodig denkt te hebben voor het project.

Als de aanbieding opdracht wordt, bepaal jij als Electrical design engineer welke besturing gebruikt wordt. Hierbij maak je gebruik van bestaande componenten en houd je rekening met de wettelijke en de veiligheidseisen. Aan de hand van de ontwerpen van de elektronica-besturing maak je kastindelingen, I/O lijsten en stroomkringschema’s en verzorg je de recepturen voor de benodigde onderdelen.

Vanaf de conceptfase tot en met de garantieperiode van de machine of lijn blijf je betrokken bij het project. Als de productie van de machine begint, ondersteun je indien nodig de afdeling Elektronica bij het oplossen van problemen in de elektronica-sturingen. Daarnaast voorzie je onze servicemonteurs telefonisch van support als zij problemen of storingen tegenkomen bij de machine.

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Regiodienst Amsterdam
Published at
02.12.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1680190
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register